cozmin

Unul dintre cadeții din Sibiu va merge peste Ocean la Academia Militară de la West Point. Cozmin Cazac va studia acolo în următoarea perioadă.

Unul dintre cadeții Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, Cozmin Cazac, a fost acceptat la cea mai prestigioasă academie militară din lume, în SUA, la West Point, potrivit paginii de socializare a academiei militare sibiene, anunță Agerpres. „Pentru Cozmin Cazac 16 iunie a reprezentat ultima zi în Academia Forțelor Terestre ‘Nicolae Bălcescu’ în calitate de student. Absolvent al Colegiului Național Militar ‘Mihai Viteazul’ din Alba Iulia și din vara acestui an cadet în instituția noastră, tânărul a fost recent acceptat la cea mai prestigioasa academie militară din lume, în SUA”, se arată în mesajul publicat pe facebook.
Cozmin Cazac va studia începând din 3 iulie la West Point.cozmin 2
Este cel de al treisprezecelea student de la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu care studiază la West Point. Până în prezent, zece studenți militari de la Sibiu au absolvit cursurile universității americane iar alți doi studiază și în prezent la West Point.
La academia militară din Sibiu se pregătesc ofițeri de comandă pentru toate armele, serviciile și specializările militare aparținând Forțelor Terestre.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns