FC Hermannstadt s-a calificat la Campionatul Național de minifotbal

0 235

Echipa sibiană, campioană en-titre la minifotbal, va încerca să își apere titlul la Bacău, în perioada 12 – 15 iulie. FC Hermannstadt s-a calificat la ediția din acest an a Campionatului Național după ce a terminat pe locul al treilea Campionatul Regional Sud – Vest, desfășurat la Drobeta Tr. Severin, weekendul trecut.

FC Hermannstadt s-a calificat la Campionatul Național de minifotbal în urma clasării pe podium la Campionatul Regional Sud – Vest, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, la Drobeta Tr. Severin. Fotbaliștii sibieni vor avea astfel șansa de a-și apăra trofeul, cucerit în vara anului trecut.
La Campionatul Regional Sud-Vest, FC Hermannstadt a câștigat grupa din care a făcut parte, câștigând trei din cele patru meciuri disputate. În sferturi, sibienii au trecut fără probleme de Sporting Brad, însă drumul spre finala mare le-a fost curmat de Juventus Sibiu. În finala mică, FC Hermannstadt a câștigat cu scorul de 5-2 meciul cu MFC Corvinul Hunedoara.
„FC Hermannstadt continuă drumul spre un nou titlu național la minifotbal. Ne-am obținut dreptul de a merge la Campionatul Național de la Bacău în urma Campionatului Regional Sud-Vest, de la Drobta Tr. Severin. Îi felicit pe băieți pentru această calificare și sper ca, pe 15 iulie, să ridice deasupra capului încă o dată trofeul acordat echipei care câștigă titlul național”, a declarat președintele clubului sibian, Teodor Birț.
„Am confirmat încă o dată că performanța de anul trecut nu a fost întâmplătoare. FC Hermannstadt este deja un nume consacrat în lumea minifotbalului românesc. Mă bucur că această echipă ține pasul cu cea de fotbal, care a reușit promovarea în Liga a II-a, în această vară. Mergem la Bacău, la Campionatul Național, cu gândul de a ne apăra trofeul. Sperăm să reușim acest lucru și să le aducem suporterilor încă o bucurie”, a spus, la rândul său, antrenorul echipei sibiene, Cornel Cașolțan.
Lotul FC Hermannstadt participant la Campionatul Regional Sud-Vest de la Drobeta Tr. Severin este următorul: Marius Zăvoi, Călin Trohin, Gabriel Băra, Edwin Osogo, Cosmin Coţofan, Mircea Risti, Ionuţ Simion, Adrian Greavu, Silviu Rogozan, Alexandru Barbu, Petrişor Petrescu şi Ionuţ Bratima.

GRUPE
FC Hermannstadt – Enjoy Craiova 5-3 (P. Petrescu 4 goluri, Ad. Greavu)
FC Hermannstadt – Inter Călan 4-3 (Ad. Greavu, I. Simion, Al. Barbu, P. Petrescu)
FC Hermannstadt – Dream Team Tg. Jiu 3-0 (M. Risti două, P. Petrescu)
FC Hermannstadt – MAV Sport Timișoara 2-3 (S. Rogozan, I. Simion)

Clasament
1. FC Hermannstadt
2. Dream Team Tg. Jiu
3. Enjoy Craiova
4. MAV Sport Timișoara
5. Inter Călan

SFERTURI DE FINALĂ
FC Hermannstadt – Sporting Brad 5-1 (Ad. Greavu două, M. Risti două, P. Petrescu).

SEMIFINALE
FC Hermannstadt – Juventus Sibiu 0-2

FINALA MICĂ
FC Hermannstadt – MFC Corvinul Hunedoara 5-2 (E. Osogo două, Al. Barbu, C. Trohin, I. Simion)

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.