FOTO – Iohannis și Prima Doamnă, weekend la munte în Retezat

290

Șeful statului și soția sa, Carmen Iohannis, au petrecut finalul de săptămână în Munții Retezat. Cei doi au făcut mai multe fotografii cu turiștii aflați în zona lacului Bucura.

Un turist aflat în Munţii Retezat s-a întâlnit la lacul Bucura cu Carmen şi Klaus Iohannis, alături de care a făcut mai mutle fotografii postate pe o reţea de socializare, anunță News.
Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au urcat în Munţii Retezat până la lacul glaciar Bucura, cel mai mare lac de acest tip din România.
Ei s-au pozat alături de un turist care a postat fotografiile pe o reţea de socializare.
Preşedintele Iohannis şi soţia sa sunt cunoscuţi ca fiind împătimiţi ai drumeţiilor montane, fiind dese situaţii în care turiştii s-a întâlnit pe trasee din Carpaţi cu cei doi.
În august 2016, Klaus Iohannis a postat pe facebook o imagine cu el în la lacul Bâlea. ”Drumeţiile montane rămân o pasiune pentru mine aşa că am urcat din nou pe munte. Vă spun cu toată sinceritatea: avem probabil cele mai spectaculoase peisaje din Europa. Merită să le descoperiţi!”, scria atunci Iohannis.
O lună mai târziu, preşedintele s-a lăsat fotografiat pe vârful Negoiu, alături de un grup de tineri din Cluj, iar în weekendul următor a mers împreună cu soţia în munţii Parâng.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.