Preotul Cristian Pomohaci a concertat totuși la Festivalul Bujorul de Munte de la Gura Râului

549

Cel care este acuzat că a făcut avansuri sexuale unui minor a ajuns sâmbăta trecută la Gura Râului, în ciuda faptului că organizatorii au anunțat inițial că preotul Pomohaci nu va mai fi pe scenă.

Preotul-cântăreţ Cristian Pomohaci, acuzat că i-a făcut avansuri sexuale unui minor, merge să cânte la spectacole. El a susţinut sâmbătă primul recital de la începutul scandalului, la Festivalul “Bujorul de munte”, anunță Click. Preotul-cântăreţ nu pare să fie afectat de scandalul în mijlocul căruia se află de săptămâna trecută, când un tânăr a făcut publică o înregistrare în care se aude cum Pomohaci îi cere să întreţină relaţii sexuale.
Deşi este cercetat de procurorii şi poliţiştii din Mureş pentru racolare de minori în scopuri sexuale, Pomohaci îşi vede mai departe liniştit de viaţă. Biserica i-a interzis să mai slujească pentru o perioadă de 30 de zile, însă de la cântări nu-l poate opri nimeni. El a fost prezent, sâmbătă, la Festivalul ”Bujorul de munte” de la Gura Râului unde a fost primit cu entuziasm de cei prezenţi.
Pomohaci a susţinut un recital, iar dintre piesele sale nu au lipsit ”Să trăiască oacheşa” sau ”Unu cu unu face doi”, melodie lansată în luna mai. Preotul a fost bisat de cei prezenţi, care au cântat cu el şi l-au aplaudat.
”Dumnezeu să vă binecuvânteze, îi suntem datori să-i mulţumim că a oprit ploaia. Vă iubim, Doamne ajută!”, a spus Cristian Pomohaci la finalul concertului de la Gura Râului. Preotul este anchetat şi de Consistoriul Eparhial din Alba Iulia.
Acesta a negat toate acuzaţiile care i se aduc. Pomohaci este paroh în localitatea Moşuni, din judeţul Mureş, preotul fiind extrem de cunoscut mai ales ca interpret de folclor şi cântece religioase. El a fost acuzat şi de practici neacceptate de Biserica Ortodoxă precum exorcizarea, iar în 2013 a primit canon să meargă o perioadă la Mânăstirea Afteia pentru a se căi pentru faptele sale.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.