BACALAUREAT 2017 – Județul Sibiu cea mai bună rată de promovare pe țară. Situația pe licee

536

Rezultatele de la examenul de bacalaureat 2017, sesiunea iunie – iulie, înainte de contestaţii, din judeţul Sibiu s-au situat peste media naţională de 71,4% promovabilitate, astfel cu un procent de 83,73% ne situăm pe locul I, în ierarhia naţională a judeţelor.

Acest rezultatul se datorează în primul rând meritelor candidaţilor noştri, care au conştientizat importanţa pregătirii temeinice; fiind responsabili în abordarea probelor de simulare a examenului, aplicate pe parcursul celor două semestre ale anului şcolar 2016-2017, la toate disciplinele care implicau probe scrise şi de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale în cadrul examenului de bacalaureat 2017; şi nu în ultimul rând cadrelor didactice care au pregătit elevii cu profesionalism în vederea obţinerii performanţei la examenul de ieşire din sistem.
CITEȘTE ȘI: VIDEO – FOTO Rezultate Bacalaureat 2017 – Avem două eleve de zece la Sibiu. Lista completă a rezultatelor
Pe primele locuri în ierarhia judeţului Sibiu, cu rezultate foarte bune la exameul de bacalaureat, se situează Colegiile Naţionale „Gheorghe Lazăr” Sibiu şi „Octavian Goga” Sibiu, Liceul Tehnologic Transcom Sibiu (1 candidat promovat) cu procent de promovabilitate de 100% şi Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” Sibiu obţinând un procent de promovabilitate de 99,13%.
Vezi AICI rezultatele la examenul de bacalaureat 2017 pentru județul Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Elevele de nota ZECE de la BAC eroine acasă la ele – Irina și Cristina premiate de primăriile din Tălmaciu și Sadu
”Menţionăm că la acest examen al maturităţii avem şi două medii de 10 care aparţin absolvenţilor Colegiului National „Gheorghe Lazăr” Sibiu şi Liceului Teoretic „Gustav Gundisch” Cisnădie, lucru care ne bucură şi ne face să fim mândri de rezultatele elevilor nostri, de calitatea muncii profesorilor şi directorilor din judeţul nostru.
Felicităm candidaţii pentru rezultatele bune şi foarte bune obţinute şi pe toţi părinţii acestora care i-au sprijinit. Mulţumim profesorilor care i-au pregătit pe parcursul şcolarităţii, demonstrând încă o dată prin acest fapt că Sibiu se află între judeţele în care profesionalismul la nivelul sistemului este un factor de netăgăduit”, spun cei de la ISJ Sibiu.
CLICK AICI PENTRU STATISTICA PE LICEE LA SIBIU – BACALAUREAT 2017
Contestaţiile de la examenul de bacalaureat pot fi depuse, astăzi, 5.07.2017, între orele 16.00 – 20,00, iar rezultatele finale vor fi afişate în data de 10 iulie a.c.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.