Cazan le răspunde celor de la USR Sibiu: ’’Întotdeauna am fost împotriva corupției și a corupțiilor’’

511

Senatorul sibian Mircea Cazan nu a rămas dator scrisorii publice a celor de la USR Sibiu, legat de faptul că ar fi votat alături de parlamentarii PSD pentru sprijinirea iniţiativei legislative pentru abrogarea articolul 94 alin. (1) litera m) din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici.

’’Intotdeauna am fost impotriva coruptiei si a coruptiilor si voi ramine la fel in continuare. Respectivul proiect de lege prevede ca functionarul public sa fie suspendat la pronuntarea definitiva a spetei si nu la inceperea sau trimitetea in judecata a respectivei persoane. Traim intr-un stat de drept si prezunctia la nevinovatie trebuie sa existe.
Va intreb ce se intimpla daca un functionar public este suspendat la inceperea sau trimitetea in judecata, isi pierde locul de munca, iar in final este declarat nevinovat?
Abuzul din justitie trebuie sa inceteze, iar solutiile radicale trebuie luate cind persoana respectiva este declarata vinovata cu o solutie definitiva. Sunt de acord ca toti care incalca legea (inclusiv hotii si coruptii) sa raspunda in fata legii pentru faptele lor si sa fie condamnati in urma unui proces corect si cu o sentinta data. Inchei prin a va intreba d-na Amariei cum procedati daca in urma unui fals denunt sunteti trimsa in judecata, va pierdeti locul de munca si dupa 2 ani sunteti declarata nevinovata’’, spune Mircea Cazan.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.