protest sibiu

Duminică, 9 iulie, între orele 19.00-21.00, efective ale Jandarmeriei Sibiu sprijinite de personal din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov vor asigura ordinea publică la manifestarea de protest “Cod roșu la DNA”, organizată sub egida #REZIST Sibiu. Se estimează că la protest vor participa între 500 și 1.000 de oameni.

Protestul se va desfășura pe traseul Piața Unirii (din fața magazinului Dumbrava) – Caleq Dumbrăvii – Bulevardul Mihai Viteazu și retur. Adunarea publică a fost supusă Comisiei de Avizare şi a fost autorizată de către Primăria Municipiului Sibiu.
În urma întâlnirii reprezentanților structurilor cu atribuții pe linia ordinii și siguranței publice cu organizatorul, desfășurată la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu în data de 7 iulie, s-au stabilit sarcini concrete pentru aplicarea responsabilităților ce decurg din legea nr.60/1991 privind organizarea și desfățurarea adunărilor publice. Jandarmeria Română este prezentă la manifestările publice, pentru protecţia manifestanţilor şi a celorlalţi cetăţeni. Foto: arhivă

Comentariul meu

Lasă un răspuns