VIDEO: Un acrobat a căzut de la 28 de metri în fața a zeci de mii de oameni la Madrid

270

Un acrobat spaniol a murit vineri seara în timp ce își făcea numărul de acrobație în cadrul unui cunoscut festival din Madrid.

În vârstă de 42 de ani, acrobatul Pedro Aunión Monroy a căzut de la o înălțime de 28 de metri în fața a zeci de mii de oameni care asistau la spectacolul său, un intermezzo între concertele  Alt-J și Green Day, din seara de vineri. ale Festivalului Mad Cool din Madrid.

Tragicul eveniment a avut loc în jurul orei 22.55, ora Spaniei, când acrobatul își făcea numărul pe melodia lui  Prince ‘Purple rain’, într-o cutie magică transparentă ridicată de o macara până la o înălțime de 28 de metri. Din cauze încă neelucidate, cutia magică s-a desprins și a căzut cu tot cu acrobat. Căderea a fost filmată  de camerele care prezente la festival, pentru că nimeni nu a realizat că este un accident în primele minute. Toată lumea a crezut că este parte din numărul de acrobație această cădere. Apoi camerele au coborat la sol și pe ecrane s-au vazut serviciile de ambulanță intervenind.

Când publicul a realizat că ceva nu este în regulă, toată arena în care se desfășura Festivalul s-a cufundat în tăcere. Serviciile de urgență au încercat să îl reanimeze dar după 45 de minute au declarat decesul.

Pedro Aunión Monroy FB
Pedro Aunión Monroy foto: FB

Organizatorii nu au informat publicul de cele întâmplate, pentru ca ar fi vrut să nu se producă busculade, din cauza zecilor de mii de oameni prezenți. Informația s-a răspândit însă pe rețelele sociale, organizatorii blamați pentru lipsa de reacție.

Festivalul continuă și sâmbătă, dedicat memoriei acrobatului Pedro Aunión Monroy, care a murit în timp ce făcea ceea ce=i place cel mai mult, după cum a scris sora acestuia, pe profilul său de Facebook.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.