satmari
Satmari a fost membru al echipei lui Mircea Sandu la Federaţia Română de Fotbal. Foto: Prosport

Unul dintre cei mai cunoscuți gazetari de presă sportivă din România a decedat miercuri dimineață după o grea suferință.

Fostul jurnalist Sorin Satmari (72 de ani), unul dintre cei mai cunoscuţi gazetari de la Sportul, a încetat din viaţă în această dimineaţă, în jurul orei 9:00. Anunţul a fost făcut de Răzvan Boanchiş, pe pagina sa de facebook. Satmari suferea de mai mult timp de o boală necruţătoare, a suferit o intervenţie chirurgicală complicată, însă inima i s-a oprit la primele ore ale dimineţii. Pasionat de fotbal şi tenis, Satmari a devenit şeful departamentului sport de la cotidianul Ziua după Revoluţie şi redactor-şef la Sportul Românesc. În 1992 a ocupat funcţia de vicepreşedinte la Clubul Sportiv Dinamo.
Din postura de ofiţer de presă, Satmari a fost membru al echipei lui Mircea Sandu la Federaţia Română de Fotbal, pentru ca apoi, din 2004, să devină director de imagine al Ligii Profesioniste de Fotbal. Pe 22 februarie 2012 a fost demis de finul său, Dumitru Dragomir, pentru că nu dăduse zăpada din curtea LPF. În ultimii ani de viaţă privea de la distanţă fenomenului sportiv din România. Satmari a scris trei cărţi: Stand Up Comedy, Aici sunt banii dumneavostră, Rică Raducanu sau prea mare pentru un careu atât de mic.Dumnezeu să-l odihnească!

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns