VIDEO FOTO – Primele imagini cu viitorul Mall de lângă Podul Gării. Peste 70 milioane euro costă Festival Centrum

5.175

Municipalitatea sibiană a anunțat miercuri că viitorul centru comercial de tip MALL de lângă Podul Gării va fi gata în a doua jumătate a anului 2019. Acesta va avea în interiorul său un hypermarket Kaufland, multiplex cinema, restaurante și peste 1.200 locuri de parcare.

’’Sibiul va avea un centru comercial în zona Podului Gării, pe terenul fostei fabrici Simerom. Investitorul a prezentat municipalității și instituțiilor abilitate ultimele detalii cu privire la clădire și funcționalitatea acesteia, înainte de a solicita autorizația de construcție’’, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a primăriei Sibiu.mall 2Administrația locală a avizat construcția acestuia pe locația fostei fabrici Simerom de lângă Gara din Sibiu. Investitorul, SC Feastival SRL a prezentat la o ședință avută loc la sediul primăriei din Sibiu, ultimele detalii ale proiectului.mall 5Investitorul a prezentat variantele de construire a Mall-ului, iar termenul estimat de finalizare a lucrărilor este a II-a jumătate a anului 2019.
Festival Centrum va fi construit pe mai multe nivele, respectiv subsol, parter și două etaje. Centrul va pune la dispoziție peste 45.000 de metri pătrați de spații comerciale, de recreere și nu numai. mall 3Clădirea principală este amenajată cu deschideri între etaje. La etajul doi vor fi restaurante și fast-food-uri. Vor fi și cafenele în clădire, dar și un multiplex cinema și un hypermarket, respectiv Kaufland.

Sibiul va avea un centru comercial în zona Podului Gării, pe terenul fostei fabrici Simerom. Investitorul a prezentat municipalității și instituțiilor abilitate ultimele detalii cu privire la clădire și funcționalitatea acesteia, înainte de a solicita autorizația de construcție.

Publicată de Sibiu – Pagina oficiala a orașului pe Miercuri, 12 iulie 2017

S-au prevăzut și 1.200 de locuri de parcare la subsol și pe terasa clădirii. Investiția este cifrată la 70 de milioane de euro. sursa foto&video: Primăria Sibiu – Facebook.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. gigi scrie

    Mai nou asa e pe aici pe la Sibiu…..termene decalate (era planificat anterior ca termen de finalizare 2018),impozite marite,apa scumpa,spital cu probleme etc. Ma intreb cate trebuie sa se mai intample ca sibienii sa se sesizeze ca primarul si primaria Sibiu sunt total depasiti .

  2. Diana scrie

    Ce minciuni asa ati spus si anu trecut ca se va face mall si va fi gata la jumătatea anulului 2018 acum ati mai anulat cu 2 ani …rusine

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.