VIDEO FOTO – Solista trupei RYM din Sibiu bătută crunt de soțul ei. Iulia Stoica e în stare de șoc

2.132

Tânăra care a participat și la Vocea României și a fost vocea principală a trupei sibienei RYM, Iulia Mihuț (fostă Stoica) a fost nenorocită în bătaie de cel cu care s-a căsătorit în urmă cu câteva săptămâni. Este vorba de Alex Mihuț, cel care este și sunetistul lui Smiley.

Lorena Lupu, o cunoscută scriitoare de la noi, a scris pe blogul ei personal un text tulburător, însoţit de nişte imagini cutremurătoare. Articolul respectiv este despre drama trăită de Iulia Mihuț, o tânără solistă ce a cântat cu succes în trupa sibiană RYM. Fata a fost lovită cu cruzime de cel cu care s-a căsătorit și pentru care s-a mutat în Capitală. Tânăra care a participat și la Vocea României a mărturisit că a văzut moartea cu ochii la propriu. „Iulia Mihuţ e o fată dulce de 23 de ani care, până vineri noaptea, adică acum trei zile, visa la familie, copii şi fericire. Era măritată de două săptămâni cu un tip pe care îl credea iubirea vieţii ei. Apoi, hodoronc-tronc, complet din senin, soţul ei Alex a venit beat acasă şi a încercat s-o ucidă. Ea e cântăreaţă. O chema Iulia Stoica. Avea o trupă în Sibiu, care începuse să prindă faimă şi contracte, când s-a combinat acum aproximativ un an cu Alex Mihuţ, zis Sonerie. Îl ştia de câţiva ani, dar până atunci nu avuseseră treabă unul cu celălalt.iulia stoica
Considerat unul dintre cei mai buni sunetişti din ţară, parte din echipa lui Smiley şi a altor vedete, bărbatul, de 39 de ani, i-a promis că îi va produce el albumele şi va fi susţinătorul ei de bază. E uşor să te îndrăgosteşti lemn de un tip matur care pare că te înţelege; iar Iulia a făcut exact asta. A chemat salvarea după episodul violent, dar echipajul i-a comunicat că ei pot doar s-o trateze, nu să şi recolteze probe incriminatorii. E furioasă. A renunţat la multe pentru un om care i-a promis iubire până la moarte. (…)Screen Shot 2017 07 12 at 00.06.56Ziua începuse frumos. <<Cafea, iubire, pupici pe frunte. La un moment dat, am făcut un duş şi am ieşit goală din baie. M-a sărutat foarte tandru, îmi spunea că mă iubeşte, mă adoră… Îmi spunea mami, că noi ne doream copii. Am făcut amor în sufragerie şi pe urmă m-a pupat o jumătate de oră. El a plecat la concert pe la şapte. Îmi spusese că vine acasă pe la zece, că are treabă la Romexpo dimineaţa. Anyway, pe la două, m-a sunat, beat, să îl iau de la Alllive, clubul lui Smiley. Clubul ăsta e la cinci minute de casa unde locuiam noi. M-am dus să il iau. Era cu alţi trei beţivi, punea muzica de pe telefon. Am ieşit la o ţigară, apoi, ca să nu mai intru să-l iau, l-am sunat şi mi-a dat ocupat de două ori. A trebuit să intru>>.
Supărată, Iulia a renunţat să-l convingă pe soţul ei că ar fi cazul să se culce, dacă vrea să fie la Romexpo a doua zi la şapte, şi a plecat acasă. I-a dat mesaj pe drum, recomandându-i să-şi rezerve înjurăturile pentru prieteni. Câteva minute mai târziu, când ea era deja în pijama, acasă, el a sunat-o s-o întrebe unde este. Când a aflat că deja e acasă, a anunţat-o sec că vine să o omoare. <>”, a scris Lorena Lupu. Citiți articolul integral AICI.

MAi jos imagini cu Iulia la Vocea României și alături de trupa RYM.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.