FOTO – Tânăr bătut de un taximetrist la Sibiu. Spune că a fost agresat fără motiv

0 1.282

Să stai în parc cu prietenii, la o poveste, este poate cel mai banal lucru pe care îl poți face într-o după-amiază de duminică. Nici prin gând nu ți-ar trece că cineva ar putea veni să te lovească cu brutalitate, fără să îți spună măcar de ce. Unui tânăr sibian i s-a întâmplat asta, și nici măcar nu știe pentru ce a încasat pumni și picioare de la un necunoscut.

Lovit din senin
Celestin Berghea este un tânăr de 19 ani, care duminică după-amiază a ieșit în parcul de lângă Biserica din Ștrand. Povestea cu prietenii la una din mesele de acolo, când un bărbat s-a năpustit asupra lui. ”L-am văzut, dar credeam că merge să bea apă. Când la un moment dat a venit spre mine și a început să dea cu pumnii. M-a trântit pe jos și a mai dat în continuare cu picioarele”, povestește tânărul agresat. Acesta spune că nu își poate explica incidentul: ”Nu știu cine este omul ăsta, nu l-am văzut niciodată. M-a întrebat doar dacă mai vreau ouă. De aici presupun că m-a confundat cu vreun copil care o fi aruncat cu ouă după el, sau în mașină…nu știu”.

Îi este teamă
Celestin nu a depus plângere la poliție, pentru că se teme să nu aibă mai mult de suferit. ”Cred că a mai fost cu cineva, pentru că un prieten de-al meu a luat-o la fugă și cineva după el, de asta presupun că mai era cineva. Apoi am aflat că cel care m-a bătut ar fi taximetrist la 942 pe un Sandero. Nu am depus plângeri, pentru că nu vreau să mi-l pun în cap”, spune tânărul.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.