Surpriză de la Shopping City Sibiu. Poftiți la Cămara Boierului în fiecare week-end

342

În fiecare weekend, în intervalul orar 10:00 – 22:00, cei mai pricepuți meșteri populari își vor expune produsele tradiționale în cadrul „Târgului producătorilor locali și meșteșugarilor – Cămara Boierilor”, organizat de Shopping City Sibiu în Galeria Carrefour.

Până la finalul anului, vizitatorii vor avea ocazia să trăiască o experiență autentică și să redescopere meșteșugurile românești și gustul produselor tradiționale. În „Cămara boierilor” sibienii vor putea gusta din preparate delicioase din carne, brânzeturi, produse apicole, produse de panificaţie, care poartă amprenta artizanilor din Sibiu și zona Mărginimea Sibiului – Rășinari, Șura Mică, Tălmăcel, Șelimbăr. Alături de producătorii din Sibiu, la târg sunt invitați și meșteri populari din Cluj, producători de săpunuri, dulcețuri și siropuri din Mureș și producători de dulciuri din Argeș.

De asemenea, sibienii vor putea admira obiecte de artizanat, podoabe din ceramică, mărgele sau pietre semipreţioase, costume populare, ţesături, accesorii din piele, tablouri şi icoane pictate pe sticlă, realizate de meșteri locali.

Mai multe informații despre ofertele și evenimentele care au loc la Shopping City Sibiu sunt disponibile pe website-ul www.shoppingcitysibiu.roși pe pagina de Facebook www.facebook.com/shoppingcitysibiu/.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.