Cine sunt cei care construiesc Mall-ul de 70 de milioane de euro din Sibiu

1.469

Compania care va dezvolta primul centru comercial de tip Mall din capitala județului, este deținută de o familie din Capitală, care dezvoltă deja câteva proiecre în București. Festival Centrum va fi gata în doi ani și jumătate.

Primavera Development, companie controlată de familia Tănăsoiu, care a construit mai multe proiecte imobiliare în Bucureşti, a primit avizele de construcţie pentru mall-ul Festival din Sibiu. Compania a reluat anul trecut planurile de construcţie, după ce au fost abandonate în 2008, potrivit Economica.net.
Primavera Development este deţinută de o oamenii de afaceri Emil şi Daniel Tănăsoiu, care a mai dezvoltat pe piaţa locală șase proiecte de birouri cu o suprafață închiriabilă cumulată de circa 45.000 de mp: S-Park, Frumoasa Office Building, EOS Business Park, dar şi sediul Danone, toate din Capitală.
Compania a mai dezvoltat și spații logistice cu o suprafață de peste 10.000 de mp în zona de est a Capitalei, dar și un ansamblu rezidențial în nordul orașului. În prezent, alături de Festival Shopping Center, compania are în diverse faze de dezvoltare mai multe proiecte rezidențiale și de birouri localizate în principal în București.mall1

Mall-ul va fi gata în 2019
Primăria Sibiu a avizat construcţia centrului comercial pe terenul fostei fabrici Simerom (companie care producea utilaje și mașini-unelte pentru prelucrarea metalului) din apropierea gării din oraş, a anunţat autoritatea pe pagina de Facebook.
În vara anului trecut, compania a obţinut Planul Urbanistic Zonal (PUZ) şi anunţa o investiţie de 70 de milioane de euro în noul mall din Sibiu. Dacă anul trecut se anunţa deschiderea mallului pentru a doua jumătate a anului viitor, finalizarea şi darea în folosinţă a proiectului a fost amânată cu un an. Astfel, sibienii vor putea face cumpărături în noul mall în a doua jumătate a lui 2019.
VEZI AICI VIDEO ȘI MAI MULTE FOTOGRAFII CU VIITORUL MALL DIN SIBIU
Mallul va avea o suprafaţă comercială de 45.000 de mp şi 1.200 de locuri de parcare subterane, dar şi pe terasă. Tot aici se va deschide şi un magazin Kaufland.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.