foto doborare record sibiu3

Sportiva Andreea Pavel așteaptă omologarea performanței sale de astăzi, când a încercat să doboare un Guinness World Record cu un procedeu din artele marțiale

Sportiva Andreea Pavel, înregistrată la Puma Club Sibiu și medaliată cu bronz la Campionatul European de Taekwon-do ITF, are șanse mari de a doborî un record mondial înregistrat în Guiness World Records, printr-un procedeu din artele marțiale. Vineri, 14 iulie, în zona de cafenele și restaurante din Shopping City Sibiu, Andreea Pavel a doborât cu piciorul mai mult de 60 de obiecte așezate pe capetele oamenilor, într-un singur minut. Sportiva așteaptă acum omologarea loviturilor sale.
Obiectele alese pentru încercarea de stabilire a unui nou record mondial au fost role de hârtie comerializate de Carrefour sub marcă proprie, iar dimensiunile acestora sunt cele prevăzute de Guiness World Records. Pentru a doborî recordul anterior, Andreea Pavel are nevoie să îi fie omologate minimum 60 de lovituri într-un minut.
Obiectele pe care Andreea Pavel le-a doborât au fost așezate pe capetele celor 85 de voluntari prezenți la Shopping City Sibiu pe 14 iulie.foto doborare record sibiu1Andreea Pavel ne-a dezvăluit că motto-ul după care se ghidează este „Be your own hero” și a completat: „adică fixează-ți țeluri înalte, zi de zi antrenează-te pentru a le atinge, depășeste orice obstacol, trăiește un stil de viață sănătos și într-o bună zi eforturile îți vor fi răsplătite.”
Înainte de evenimentul de astăzi, sportiva de 17 ani a declarat: „procedeul prin care voi încerca să dobor recordul este procedeul meu preferat și cel pe care îl stăpânesc cel mai bine. Penultimul record a fost doborât cu 2 lovituri iar eu sper să îl dobor cu cel puțin 5. Sper să fiu sănătoasă și să avem cât mai mulți voluntari pentru a îndeplini condițiile”.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns