VIDEO Posibile curse noi din 2018 de pe Aeroportul din Sibiu. Printre destinații se numără Valencia, Barcelona, Paris și Frankfurt

1.262

Deși rutele operate de pe Aeroportul Internațional Sibiu au crescut în ultima perioadă, încă se simte nevoia de noi conexiuni. Conducerea Aeroportului duce negocieri pentru deschiderea de noi destinații.

”Parisul este o destinație pe care încercăm să o promovăm, însă în urma dicuțiilor pe care le-am avut cu oameni de afaceri din zona francofonă ne-au fost indicate ca și potențiale rute altele două. Le analizăm în acest moment pentru a putea merge în fața operatorilor aerieni și cu rutele propuse de mediul de afaceri.”, spune directorul Aeroportului din Sibiu, Marius Gîrdea.

Pe lângă Madrid, de pe Aeroportul din sibiu s-ar putea zbura către alte două locații din Spania. ”Targhetăm zona de vest a Spaniei, atât pe nord cât și pe sud, respectiv Barcelona și Valencia. Sunt două destinații pe care le promovăm în fața operatorilor aerieni, tocmai pentru că știm că acolo se zboară, există date la nivel național care arată că de pe aeroporturile care ne înconjoară aceste conexiuni sunt unele de succes”, adaugă Marius Gîrdea.
Dacă cele trei rute sunt operate de companii low cost, Lufthansa ar putea veni la Sibiu ca să transporte pasageri la Frankfurt.

Acestea sunt destinațiile pe care reprezentanții Aeroportului sibiu le-ar dori deschise anul viitor. ”Deschiderea de noi rute nu se poate face de azi pe mâine. Durează cel puțin șase luni de la anunțarea rutiei până la primul zbor, deoarece companiile trebuie să vândă bilete în acaestă perioadă. Așa că noi în acest moment tatonăm aceste posiblități, ducem discuții, și vom vedea care dintre ele se vor concretiza anul viitor”, spune directorul Marius Gîrdea.

LIVE VIDEO – Directorul Aeroportului Internațional Sibiu la ’’Interviuri pe Față’’. Acum în direct pe Ora de Sibiu

Publicată de Ora de Sibiu pe Vineri, 14 iulie 2017

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.