vaccin

Deputatul de Sibiu, Raluca Turcan, a anunțat vineri lansarea unei petiții de strângere de semnături pentru demiterea actualului ministru al Sănătății.

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat, vineri, că datele statistice confirmă existenţa unui ”număr record” de copii nevaccinaţi în România, ceea ce a dus la focar epidemiologic de rujeolă şi a anunţat că PNL Sibiu a lansat o petiţie pentru demiterea ministrului Sănătăţii şi a lui Liviu Dragnea pentru lipsă de implicare şi de predictibilitate a necesarului de vaccinuri, anunță News. Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, care este şi lider al organizaţiei judeţene a PNL Sibiu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă că, după şase luni de guvernare PSD ”avem aproape 500.000 de copii nevaccinaţi”.

”Centrul National de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile a confirmat faptul că, la data de 31 mai, aveam un număr record de copii nevaccinaţi: 11.973 nevaccinati cu BCG, 27.499 cu hepatitic B pediatric, 89.990 cu hexavalent, 164.828 cu ROR, 109.286 cu teravalent şi 88.112 cu difterotetanic.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns