VIDEO – Turcan spune că Guvernul vrea să sifoneze banii publici la autostrada Sibiu – Pitești

0 139

Deputatul de Sibiu și totodată prim-vicepereședinta PNL, Raluca Turcan, a declarat vineri într-o conferință e presă transmisă în direct pe oradesibiu.ro, că Guvernul vrea să sifoneze bani prin decizia luată legat de autostrada Sibiu – Pitești.

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a declarat, vineri, că Guvernul a decis realizarea autostrăzii Sibiu – Piteşti din fonduri europene întrucât ”sunt mai uşor de sifonat” şi solicită PSD să nu joace ”alba-neagra cu o autostradă atât de importantă pentru economia românească”, anunță News. Raluca Turcan a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că PSD renunţă la banii europeni pentru construcţia autostrăzii Sibiu-Piteşti pentru că ”banii naţionali sunt mai uşor de furat”.
”Ministrul Fifor propune construirea autostrăzii Sibiu-Piteşti prin Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii, adică dintr-un fond inexistent. Autostrada face parte din coridorul IV Paneuropean şi poate fi construită din bani nerambursabili, chiar şi cu facilitatea de a deconta până la 95% din costurile totale! În plus, ministrul Fifor nu are nicio responsabilitate pe proiecte mari de infrastructură!”, a declarat Turcan.
Potrivit acesteia, ”Guvernul Dragnea 2 condamnă România la izolare”.

Conferinta de presa Raluca Turcan. Acum în direct pe Ora de Sibiu

Publicată de Ora de Sibiu pe Vineri, 14 iulie 2017

”Guvernele PSD au subminat construcţia acestei autostrăzi din bani europeni. Acum anunţă că intenţionează să o faca din bani guvernamentali care ar fi mai uşor de sifonat de companii precum cea deţinută de liderul PSD”, a mai spus Turcan.
Aceasta a solicitat PSD ”să nu se joace alba-neagra cu o autostradă atât de importantă pentru economia românească”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...