carusel medias acident

Prima seară a Festivalului Berii de la Mediaș a fost marcată de un accident neplăcut, care a dus la rănirea mai multor persoane, dintre care cel puțin una destul de grav, potrivit martorilor.

Caruselul cu brațe de caracatiță s-a defectat în timp ce se învârtea plin cu oameni. Potrivit unui martor, accidentul ar fi fost provocat de ruperea unui furtun de presiune, care a dus la coborârea brutală a brațelor caruselului.

CITEȘTE ȘI: Starea răniților în urma accidentului de carusel de la Mediaș. Două fete au fost internate

carusel1Persoanele aflate în acel moment la înălțime, s-au lovit de bările banchetei care le protejau împotriva căderii, fiind aruncate cu forță în sus de mișcarea bruscă cauzată de căderea brațelor. “Au fost 4 sau 5 persoane rănite, printre care și prietena mea. Una dintre fete nu se mai putea mișca și a fost luată de SMURD. carusel 2Celelalte au plecat pe picioare”, a explicat pentru Ora de Sibiu, Paul, un medieșean martor al accidentului petrecut vineri seara.

Accidentul putea avea urmări mult mai grave, însă din fericire nu a murit nimeni. Evoluția medicală a fetei rănite mai grav nu a fost încă dezvăluită. carusel 3Cauzele accidentului sunt investigate de autorități, caruselul fiind închis. Vom reveni. foto: Nova TV Mediaș

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu