streetball baschet

Cea de-a noua ediție a Sibiu Streetball a adunat la Sibiu, timp de două zile, sportivi care au luptat pentru un loc pe podiumul celei mai mari competiții de baschet 3×3 din Transilvania.

Zeci de copii, tineri și adulți au transformat, pentru al 9-lea an la rând, Parcarea Teatrului în kilometrul zero al baschetului, la finalul primelor două zile ale turneului cele mai bune echipe clasându-se pe primele trei locuri de la cele șapte categorii ale turneului. Miza a fost cu atât mai mare cu cât primele patru clasate de la categoria Open Masculin, printre care și o echipă din Sibiu, s-au calificat la „3×3 Sibiu Challenger”, grupa ajunsă anul acesta la ediția a doua. 16 echipe de sportivi profesionști din țară și străinătate se vor duela astăzi și mâine pe cele două terenuri, în cadrul acestei grupe.
51 de echipe s-au adunat, joi și vineri, la ediția a nouă de la Sibiu Streetball. Cele mai multe, 14 la număr, s-au înscris la Open Masculin, alte nouă la U13, șapte la U10, câte șase la U18 și U15, cinci la U15 Feminin și patru la Open Feminin. Pe parcursul primelor două zile ale competiției, echipele au avut parte de o susținere puternică din tribune, numeroși suporteri venind să încurajeze atât jocurile copiilor, cât și pe cele ale juniorilor și adulților.
Competiția a debutat joi, încă de la primele ore ale dimineții, cea mai mare parte din prima zi fiind dedicată categoriilor U 10, U 13, U15 și U18. După-amiaza pe teren s-au duelat echipele înscrise la categoriile +15 Open Feminin, U 18 și Open Masculin.
Meciurile s-au desfășurat până seara târziu, pe cele două terenuri special amenajate din Parcarea Teatrului și s-au reluat în după-amiaza zilei de vineri, cu fazele finale la categoriile U10, U13, U 15, luptând apoi pentru medalii echipele de la open masculin.
Sibiul a avut șansa de a cuceri locul 1, dupa ce formația Choco Loco a jucat finala. Marele premiu de la Sibiu Sibiu Streetball a fost adjudecat însă de sârbii de la Zmajevi Beograd, reprezentanții Sibiului s-au clasat pe poziția a doua, podiumul fiind completat de Epic Jam. Cele trei formații, alături de formația VTU, clasată pe locul 4, s-au calificat la „3×3 Sibiu Challenger”.

Competiția continuă
Competiția continuă azi și mâine, cu meciurile din cadrul grupei “3×3 Sibiu Challenger”. Vor fi două zile extrem de spectaculoase penrru publicul sibian, care va avea ocazia să îi vadă jucând pe unii dintre cei mai buni sportivi ai lumii. 16 echipe se vor lupta pentru marile premii de 6.000 si 4.000 de dolari, la care se adaugă două participări la World Tour. Meciurile din grupă încep la ora 16 și se încheie după ora 22, în vreme ce duminică, în ultima zi a competiției, echipele vor intra pe teren începând cu ora 14. Premierea formațiilor care cuceresc podiumul va avea loc după ora 20.

Clasament final Sibiu Streetball 2017

U10
Locul 1 Cisnădioara Basketball
Locul 2 Moș Crăciun și prietenii lui
Locul 3 Call of Duty
U13
Locul 1 Ghost ballers
Locul 2 Arctic Foxes
locul 3 Team 25
U15
Locul 1 Veverițele
locul 2 Black Donuts
locul 3 N.S.F.
U15 Feminin
Locul 1 All for one
Locul 2 Panda Team
Locul 3 Tiger Paper
U18
Locul 1 Shaun the shep
Locul 2 Swish Team
Locul 3 Pisicile care latră
+15 Open Feminin
Locul 1 Ra Davils
Locul 2 Wild Cats
Locul 3 MC Team
Open Masculin
Locul 1 Zmajevi Beograd
Locul 2 Choco Loco
Locul 3 Epic Jam
Locul 4 VTU

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu