opera

Biletele pentru ediția a XVI-a a proiectului Sibiu Opera Festival vor putea fi achiziţionate începând de luni, 17 iulie 2017, online de pe site-ul www.filarmonicasibiu.ro şi www.kompostor.ro În funcţie de eveniment, preţul unui bilet este de 20 sau 30 lei. Cele 12 evenimente din proiect aduc la Sibiu un număr de peste 700 de artişti din ţară şi de peste hotare.

Ediţia a XVI-a a proiectului Sibiu Opera Festival se va desfăşura anul acesta în perioada 15 septembrie – 5 octombrie. Pe parcursul celor 21 de zile de festival sunt programate spectacole de operă, musical, operă pentru copii, recitaluri și dans contemporan. Nu lipsesc din programul acestei ediții momentele de arii din opere în spații publice – intitulate sugestiv ”Take an Opera Break” și nici concursul de canto ”Vox Artis”, ajuns anul acesta la ediția IX-a. Festivalul se va deschide cu un spectacol de dans contemporan, ”Peer Gynt”, eveniment realizat în colaborare cu Teatrul de Balet Sibiu. Programul complet al festivalului poate fi consultat pe pagina www.filarmonicasibiu.ro

Biletele se vor pune în vânzare începând de luni, 17 iulie 2017, de la ora 12 şi vor putea fi achiziţionate online de pe site-ul www.filarmonicasibiu.ro, de pe pagina de facebook fb.com/filarmonicaSibiu şi de pe portalul www.kompostor.ro Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu (Sala Thalia, Str. Cetăţii nr.3-5) se va deschide începând de luni 28 august, de luni până joi, între orele 12-16. În funcţie de eveniment, preţul unui bilet este de 20 sau 30 lei. Se acordă reducere de 50 % pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu