fbpx

VIDEO – Directorul aeroportului a anunțat când vom avea un terminal Cargo la Sibiu

389

Despre un terminal Cargo pe Aeroportul Internațional Sibiu se discută de ani buni, însă până acum nu s-a întâmplat nimic în acest sens. Și se pare că nici de acum încolo lucrurile nu se voe schimba, cel puțin pentru o perioadă de timp.

Construirea unui terminal Cargo a fost unul dintre obiectivele noului Consiliu de Administrație al Aeroportului Sibiu, învestit în funcție în urmă cu patru ani. ”Terminalul Cargo era văzut la momentul respectiv ca o investiție privată, am intrat în contact cu diverși potențiali investitori, dar ei nu făceau asta, și atunci trebuia să adunăm la aceeași masă mai mulți jucători. Acest proces este unul de durată și am obținut noi statutul de agent abilitat cargo și în momentul ăsta noi procesăm marfa atât pe ieșire cât și pe intrarea în țară. Avantajul aici este că putem să exportăm marfă.”, spune directorul Aeroportului Internațional Sibiu, Marius Gîrdea.

Dezvoltarea unui terminal Cargo pare puțin probabilă și pentru următorii ani. Ar putea deveni o idee viabilă în momentul în care infracstructura de autostrăzi va fi dezvoltată. ”Principalii jucători din piață, cei care fac transportul regulat de coletărie sunt locați in trei aeroporturi din Romania și logica să vină la Sibiu, care e situat în centrul acestor aeropoturi, nu e tocmai bună, dar și aici am o speranță că o dată cu implementarea master planului de transport, chiar daca e pe termen lung, o să se schimbe lucrurile”, spune directorul Aeroportului.

LIVE VIDEO – Directorul Aeroportului Internațional Sibiu la ’’Interviuri pe Față’’. Acum în direct pe Ora de Sibiu

Publicată de Ora de Sibiu pe Vineri, 14 iulie 2017

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.