parc 1

După incidentul de vineri seară din parcul de distracții amenajat în centrul Mediașului la festivalul Berii, utilajele au fost oprite. Sâmbătă nici unul nu mai funcționa, doar un trenuleț electric și câteva topogane fiind disponibile.

Locația în care sute de medieșeni au mers să se distreze vineri, era pustie sâmbătă în jurul ore 15.00. Parcul de distracții în care a avut loc accidentul de carusel în urma căruia trei persoane au fost rănite vineri seară, nu mai funcționează.

carusel azi 2
Trei persoane au fost rănite vineri datorită unei defecțiuni la acest carusel

Toate utilajele sunt oprite și închise, doar câteva topogane și un trenuleț electric fiind funcționale și la dispoziția doritorilor.Nimeni nu oferă detalii despre incident, iar angajații firmei care administrează utilajele nu și-au mai făcut apariția în zonă.parc 3
Poliția a deschis sâmbătă dimineață o anchetă pentru vătămare corporală din culpă, în urma incidentului de la carusel.

’’Politistii au deschis o ancheta sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa. La Medias s-au deplasat astazi reprezentanti ai ISCIR’’, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
VEZI AICI VIDEO ȘI FOTO DE LA INCIDENTUL CU CARUSELUL DIN MEDIAȘ
CITEȘTE ȘI: Starea răniților în urma accidentului de carusel de la Mediaș. Două fete au fost internate
Reaminitim că trei persoane au fost rănite vineri seară după ce unul din brațele unui carusel amplasat la Festivalul Berii din Mediaș, s-a defectat.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu