Ora de Sibiu
Știri in direct

VIDEO FOTO – Trafic de coșmar duminică seară pe Valea Oltului. Convoaie militare și accidente

242

Șoferii care au avut de tranzitat DN7 – Valea Oltului în după amiaza și în seara zilei de duminică, în special cei pe sensul de mers dinspre Sibiu spre Vâlcea, au avut parte de un trafic bară la bară.

Puține au fost zonele de pe DN7 – Valea Oltului în care traficul să nu fie anevoios și chiar bară la bară. Cei mai ghinioniști au fost șoferii ce mergeau pe sensul dinspre Sibiu către Rm. Vâlcea. Asta pentru că pe lângă faptul că duminica traficul este destul de aglomerat, au mai avut parte și de blocaje. Un convoi militar i-a încetinit destul de tare, astfel că la ieșirea din Călimănești coloana de mașini depășea cinci kilometri pe sensul spre Vâlcea. Cum și în zona Cozia erau foarte mulți turiști, coloana s-a lungit și mai tare până spre viaductul Cârligul Mic.Apoi la Balota a avut loc un accident și din acest motiv în zonă s-a circulat cu dificultate, astfel că din nou coloana de mașini s-a format pe o distanță de 2-3 kilometri.

În fine la Tălmaciu, de data aceasta pe sensul de mers spre Sibiu, s-au format coloane în centrul orașului și la ieșire spre giratoriul către Veștem.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...