VIDEO FOTO – Trafic de coșmar duminică seară pe Valea Oltului. Convoaie militare și accidente

335

Șoferii care au avut de tranzitat DN7 – Valea Oltului în după amiaza și în seara zilei de duminică, în special cei pe sensul de mers dinspre Sibiu spre Vâlcea, au avut parte de un trafic bară la bară.

Puține au fost zonele de pe DN7 – Valea Oltului în care traficul să nu fie anevoios și chiar bară la bară. Cei mai ghinioniști au fost șoferii ce mergeau pe sensul dinspre Sibiu către Rm. Vâlcea. Asta pentru că pe lângă faptul că duminica traficul este destul de aglomerat, au mai avut parte și de blocaje. Un convoi militar i-a încetinit destul de tare, astfel că la ieșirea din Călimănești coloana de mașini depășea cinci kilometri pe sensul spre Vâlcea. Cum și în zona Cozia erau foarte mulți turiști, coloana s-a lungit și mai tare până spre viaductul Cârligul Mic.convoi militar 2Apoi la Balota a avut loc un accident și din acest motiv în zonă s-a circulat cu dificultate, astfel că din nou coloana de mașini s-a format pe o distanță de 2-3 kilometri.

În fine la Tălmaciu, de data aceasta pe sensul de mers spre Sibiu, s-au format coloane în centrul orașului și la ieșire spre giratoriul către Veștem.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.