FOTO – Stradă reparată în bătaie de joc la Sibiu. Oamenii s-au revoltat

181

Nu este prima dată când sibienii se plâng despre faptul că pe străzile neasfaltate, atunci când se ”îndreaptă” pământul, strada arată mai rău ca înainte de a intra mașinile. La fel spun că s-a întâmplat și locatarii de pe strada Garoafei.

Sibienii care locuiesc pe strada Garoafei au crezut că după ce o mașină cu lamă va intra pe strada lor pământul va fi îndreptat, iar până la asfaltare drumul o să fie ceva mai drept. Nu a fost așa, deoarece gropile au rămas la fel de adânci, unele s-au chiar mărit în urma ”intervenției”.

IMG 1805Oamenii spun că au sesizat reprezentanții Primăriei, care au refuzat să vină să constate dezastrul de pe strada Garoafei. ” În aceeasi zi am solicitat serviciului tehnic din primarie, respectiv dlui Ortan sa se deplaseze la fata locului pentru a constata mantuiala cum sunt executate aceste lucrari si pentru care se vor incasa si bani. Refuzul a fost total. In plus aceasta strada este foarte circulata, in fosta cladire <<Timpuri Noi>> functioneaza multe firme cu spatii inchiriate, iar din cauza faptului ca strada este neasfaltata exista mult praf care ne afecteaza sanatatea. Am depus si alte petitii la primarie pentru a ne spune ce se intampla cu aceasta strada, când se va asfalta, totul ramanand fara raspuns. Nu inteleg cum strazile vecine au fost toate asfaltate iar aceasta de 27 ani fost ocolita”, spune Ion dobrica, unul dintre locatarii străzii Garoafei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.