fbpx

Cindrea, decizie DURĂ după plecarea din PSD Sibiu. Spune că e irevocabilă

0 1.723

Ioan Cindrea, fosta imagine marcantă a PSD Sibiu s-a retras de ceva vreme din toate aspectele vieții publice. După ce a fost demis din funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu, Cindrea a mai apărut în public o singură dată. Acum, nu mai dorește să vorbească despre anii pe care i-a petrecut în viața politică.

Pentru prima dată de când a renunțat la toate funcțiile publice, Ioan Cindrea a declarat totuși ceva presei. Contactat de Ora de Sibiu, Ioan Cindrea a spus că ”Nu mai sunt o persoană publică. Nu mai doresc să dau niciun interviu. Mi-au ajuns 25 de ani de politică, așa că de acum nu mai vreau să dau nicio declarație”.

Mandatul lui Ioan Cindrea de președinte al Consiliului Județean Sibiu a încetat înainte de termen, în martie 2016, ca urmare a condamnării sale definitive la închisoare cu suspendare pentru că și-a angajat soția la biroul său parlamentar pe perioada cât a fost deputat.
De atunci, Cindrea s-a retras din toate funcțiile publice: cea de consilier județean, apoi candidatura sa pentru Parlamentul României a fost respinsă, iar ca urmare a demisionat din funcția de președinte al PSD Sibiu.

De atunci, singura apariție la un eveniment oficial a fost participarea la ceremonia de învestire a prefectului Radu Lucian.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.