VIDEO – FOTO Descinderi la traficanți de droguri din Sibiu. Doi bărbați reținuți și încarcerați

748

Doi bărbați din Sibiu cu vârste de 28 și 55 de ani au fost reținuți luni de către polițiști de la BCCO Sibiu și procurori ai DIICOT. Cei doi sunt acuzați de trafic de droguri, iar la percheziții s-au găsit stupefiante și au fost confiscați și bani.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict și au efectuat două percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.Doi bărbați au fost reținuți și au fost ridicați bani și droguri.

CITEȘTE ȘI: VIDEO – Cine sunt cei doi traficanți de droguri arestați la Sibiu. I-au prins în parcare la Mall

caine droguri 3La data 14 iulie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Sibiu, au surprins în flagrant delict doi bărbați în timp ce încercau să comercializeze, în parcarea unui centru comercial, droguri de mare risc.droguri 22
”Asupra acestora au fost descoperite comprimate Ecstasy, cocaină și plicuri cu substanță vegetală de culoare maro cu efect stupefiant, în schimbul cărora încercau să obțină 3.700 de euro și 5.000 de lei. Pentru documentarea întregii activități infracționale, au fost efectuate două percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate droguri (cannabis și Ecstasy), precum și 1.100 de lei și 1.345 de euro. La data de 14 iulie, cei doi bărbați, de 28 și 55 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore, iar în data de 15 iulie instanța a dispus arestarea preventivă a bărbatului de 28 de ani și măsura arestării la domiciliu față de bărbatul de 55 de ani.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea întregii activități infracționale”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu, remis către Ora de Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.