CSU Sibiu are oficial un nou sponsor pentru viitorul sezon

273

Echipa de baschet are de miercuri un nou partener Compania AZETS s-a alăturat grupului de companii care au decis să investească în baschet și să sprijine creșterea performanțelor.

CSU Sibiu a anunțat miercuri că s-a reușit atragerea unui nou sponsor la echipă. „Am legat un parteneriat cu echipa de baschet CSU Sibiu și ne bucură foarte mult acest lucru. Am urmărit cu mare interes evoluțiile din sezonul precedent și ne-au cucerit dăruirea jucătorilor și atmosfera frumoasă creată în Sala Transilvania de către suporteri. Locul IV și calificarea în Cupele Europene au venit ca o confirmare a unui sezon reușit, fapt care pe noi ne-a făcut să ne alăturăm acestui proiect frumos, cu speranța că împreună vom reuși să facem performanță. Sperăm că va fi o colaborare de bun augur și că ne vom bucura împreună, mult timp de acum înainte, de reușitele echipei”, a declarat Alina Burja, managing director al companiei Azets.
„Proiectul BC CSU Sibiu a dovedit că este unul serios, orientat spre creșterea performanțelor sportive. Creștem de la an la an, iar acest lucru ar fi imposibil fără sprijinul partenerilor. Ceea ce am reușit să realizăm în plan sportiv a atras atenția unor noi companii și ne bucurăm să anunțăm primul nou membru al familiei galben-albastre – compania Azets. Suntem bucuroși să îi avem alături înaintea startului noului sezon și le mulțumim că au ales să sprijine performanța echipei noastre de baschet”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.