Justin Biber este interzis în China – ’’ Sperăm că se va maturiza’’

168

Cunoscutul cântăreț de origine candaiană a fost interzis oficial în China. Ministerul Culturii de la Beijing apreciază că nu este oportun ca acesta să susțină concerte în această țară.

Starul pop de origine canadiană, Justin Bieber, a primit interdicţie din partea Biroului de Cultură din Beijing pentru desfăşurarea concertelor în China din cauza ”comportamentului neadecvat”, informează BBC News citat de News. Într-un comunicat emis de Ministerul Culturii de la Beijing se precizează că nu este oportun ca artiştii care au un comportament neadecvat să performeze în China.
”Justin Bieber este un cântăreţ talentat, însă este un artist străin controversat. Sperăm că, pe măsură ce Justin Bieber se va maturiza, să-şi îmbunătăţească vocabularul şi acţiunile şi să devină un artist cu adevărat apreciat de public”, se precizează în comunicat.
Comunicatul a fost emis Biroul de Cultură din Beijing în momentul în care un fan al starului pop a întrebat oficialităţile de ce Justin Bieber nu va susţine un concert şi în China, cu toate că desfăşoară un turneu în Asia.
Astfel, Bieber, care a susţinut deja un concert în China în 2013, se adaugă unui lung şir de artişti care au primit interdicţia de a performa pe teritoriul chinez. Formaţia britanică Oasis sau americanii de la Maroon 5 au primit interdicţii similare din partea autorităţilor chineze din cauza unor declaraţii politice, nu din pricina comportamentelor neadecvate.
Justin Bieber va avea un turneu în Asia ce va începe în luna septembrie, având concerte în Japonia, Filipine, Singapore şi Indonezia.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.