VIDEO Se întâmplă în România – Patronul unui bar bătut zdravăn de către un tânăr de etnie rromă

778

Patronul unui local dintr-un oraș aflat în județul învecinat, a fost snopit în bătaie de un tânăr de etnie romă, chiar de față cu angajații barului. Comunitatea romă din orașul Berbești terorizează pe toată lumea, începând de la copiii cărora le fură banii de buzunar și până la adolescenții de liceu cărora le cer taxă de protecție. Totul sub ochii autorităților care nu fac nimic.

Incidente în care persoane de etnie rromă își fac de cap fără ca nimeni să le facă ceva, se întâmplă din ce în ce mai des în România. Ultimul de această natură s-a petrecut în județul învecinat, în orașul Berbești (Vâlcea). Acolo un afacerist local, a fost luat la bătaie chiar în una dintre locațiile deținute de către acesta.
Conform Vocea Vâlcii, incidentul s-a petrecut în data de 22 iulie 2017. Atunci mai mulţi cetăţeni de etnie rromă au intrat într-un bar din Berbeşti şi au început să facă scandal. Patronul, care tocmai a intrat în bar, le-a cerut să înceteze şi să părăsească localul. După un schimb dur de replici, unul dintre rromi i-a dat o palmă patronului în vârstă de 66 de ani. Acesta nu a ripostat în niciun fel şi a încercat să se retragă, moment în care rromul bătăuş s-a pus cu pumnii pe el. Cu mare greutate, unul care era cu el la masă, a reuşit să-l scoată din local. Victima şi-a scos certificat medico-legal şi este decis să-şi facă dreptate.

video

Se pare că în orașul cu pricina, rromii recalcitranţi acţionează mai ales în preajma unităţilor de învăţământ, unde-i sperie pe copii cu bătaie, luându-le banii şi sandwich-urile. Mai mult, se pare că aceștia încasează şi un fel de taxă de protecţie de la elevii de liceu. Toate aceste lucruri, se întâmplă sub ochii Poliţiei şi autorităților locale care par să nu facă nimic. Video: Vocea Vâlcii

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Calin scrie

    La ce salarii au cei din Politie , ce sa faca ? In plus de asta nu au nici dotarile necesare ca sa le faca fata romilor 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.