FOTO – Vernisaj expoziția expoziţiei „Este vorba despre Mexic… Eso es Mexico…!”. Este foarte frumos

0 281

Miercuri la Muzeul de Etnografie Universală „Franz Binder”, a avut loc vernisajul expoziţiei „Este vorba despre Mexic… Eso es Mexico…!” .

La vernisaj au participat peste 300 de persoane care l-au descoperit aici pe Quetzalcoatl, un personaj care măsoară aproape patru metri, extras din folclorul mexican și cunoscut sub titulatura de alebrije (personaje fantastice, realizate din carton, hârtie, făină şi apă). mexic 2De asemenea, vizitatorii au putut degusta câteva preparate tradiționale mexicane, cum sunt cosașii prăjiți sau caii de iarbă prăjiți (insecte bine prăjite, foarte căutate în America Centrală și de Sud).mexic 3La acest eveniment a fost prezent Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Statelor Unite Mexicane în România, Excelența Sa Dl José Arturo Trejo Nava.
mexic 5 ciprian stefanExpoziția respectivă este inclusă în programul Olimpiadei Naționale de Meșteșuguri Artistice și Tradiționale, iar ea va putea fi vizitată va putea fi vizitată până în 15 septembrie, de miercuri până duminică între orele 10:00 – 18:00. mexic 4Intrarea în expoziție se face pe baza abonamentelor sau biletelor în valoare de 1 leu pentru copii și 5 lei pentru adulți.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.