acc autostrada

Două mașini au fost impliate într-un eveniment rutier vineri după-amiază pe autostrada Sibiu-Deva. Una dintre ele s-a răsturnat.

UPDATE ora 18.00 – Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 17:10, traficul rutier a fost reluat pe banda de accelerare (respectiv de urgenţă) a autostrăzii A1, pe sensul de mers Sebeş-Sibiu, la kilometrul 297, între Sebeş şi Cunţa. Circulaţia a fost oprită din cauza unui accident uşor, în care au fost implicate două autoutilitare. Una dintre acestea, care tracta o remorcă, a fost acroşată de cealaltă.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Potrivit ISU Alba,sunt patru persoane rănite, iar la faţa locului au fost chemate forţele de intervenţie de la Garda Sebeş. accident 4Persoanele rănite nu ar fi suferit răni grave. Unele dintre ele au avut nevoie de asistenţă medicală, după atac de panică. acc a1 sebes sibiuUnul dintre autoturismele implicate în accident este marca Mercedes. Accidentul s-a petrecut în zona Cut, pe sensul Sebeş-Sibiu (km 295-300).

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns