FOTO – VIDEO Emoții și momente deosebite pentru absolvenții Academiei Forțelor Terestre Sibiu

588

Nu mai puțin de 225 de cursanți ai Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu au fost înaintați în grad cu ocazia absolvirii. Sute de oficialități,rude, prieteni și membrii ai familiilor acestora au asistat la ceremonie.

Multă agitație vineri dimineață în curtea Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu. Cei aproximativ 225 de absolvenți ai promoției „Mărăşti, Mărăşeşti, Oituz – 100”, au primit documentele de acordare a primului grad de ofiţer. Evenimentul a avut loc vineri dimineață chiar în curtea insitituției. Acolo începând cu ora 10.00, s-a ținut ceremonia militară de acordare a primului grad de ofiţer absolvenţilor Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu. Promoţia 2017, ce poartă numele onorific „Mărăşti, Mărăşeşti, Oituz – 100”, este compusă din peste 220 de de absolvenţi pregătiţi pentru a încadra funcţii în Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul de Justiţie şi Serviciul Român de Informații.
La eveniment au asistat mai multe oficialități locale și reprezentanți ai Guvernului, printre care Ministrul Educației, Liviu Pop. Sute de prieteni, rude, parinți și cunoscuți ai absolvenților au asistat și ei la ceremonialul de la AFT.

Ceremonia militară de acordare a primului grad de ofiţer absolvenţilor Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu

Publicată de Sibiul în Imagini pe Vineri, 28 iulie 2017

sursa video: Sibiul în Imagini

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.