ioan marginean11

Gruparea de pe malul Târnavei Mari, Gaz Metan Mediaș se confruntă cu probleme foarte mari în ceea ce privește bugetul echipei.

Președintele Clubului Gaz Metan Mediaș, Ioan Mărginean a anunțat că echipa poate intra în faliment de la 1 septembrie, dacă nu se vor găsi soluții pentru a ajuta echipa să pună în aplicare planul de reorganizare.

În ciuda faptului că gruparea medieșeană are aprobat un plan de reorganizare, aceasta nu a atras sponsori care să ajute la îndeplinirea criteriilor financiare din acest plan și riscă falimentul dacă situația actuală se menține, informează gsp.ro

20431615 1788425071186528 3768161419754688477 n
Sursă foto : Istvan Bertalan

„Gaz Metan nu are probleme cu insolvența, are un plan de reorganizare aprobat pe 3 ani, dar mi-e frică pentru că nu a venit nimeni lângă noi sezonul trecut, când am fost pe locul 1. Nu ne mai permitem să aducem jucători, ne-au plecat cei mai buni fotbaliști.

E un ultim strigăt de disperare. Suntem nevoiți să închidem clubul la 1 septembrie dacă nu vine nimeni lângă noi. Oricare din creditori poate cere falimentul pentru că nu putem pune în aplicare planul de reorganizare„, a spus oficialul medieșenilor la LookTV, înaintea confruntării cu CFR Cluj.

În sezonul regulat al stagiunii precedente din Liga 1, Gaz Metan Mediaș a terminat pe locul 7 și a fost la un pas de calificarea în play-off. Medieșenii au fost la 2 puncte de Dinamo, ultima echipă calificată în play-off.

În timpul meciului cu CFR Cluj, unde alb-negri au pierdut cu scorul de 3 – 0 pe teren propriu, fanii Gazului Metan au cerut demisia antrenorului Gazului Metan, Cristian Pustai. La finalul meciului tehnicianul Gazului Metan le-a transmis un mesaj suporterilor care i-au cerut demisia.

„Oamenii care mi-au cerut demisia cred că nu sunt informați sau nu sunt conștienți prin ce perioadă trecem. Noi nu ne putem permite decât să oferim contracte pe un an de zile”.

Dan Petrescu antrenorul celor de la CFR Cluj a s-a declarat nemulțumit de prestațioa suporteriilor de la Mediaș care au cerut demisia lui Cristian Pustai.

„Eu cred că oamenii glumeau. Nu poți cere demisia unui om după doar 3 etape. Un om care a scris istorie la Mediaș” a declarat Dan Petrescu

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns