preoti

Foștii studenți ai Facultății de Teologie din Sibiu s-au reîntâlnit zilele trecute în cadrul unui eveniment organizat la 25 de ani distanță după ce au absolvit instituția teologică din oraș.

Preasfințitul Părinte Iustin a oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala Mitropolitană din Sibiu cu ocazia întâlnirii de 25 de ani de la terminarea Facultății de Teologie, anunță Basilica. Din soborul slujitor a făcut parte Preasfințitul Părinte Ilarion Făgărășanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Sibiului. La slujbă au fost prezenți foștii studenți ai Facultății de Teologie Andrei Șaguna din Sibiu.preoti 2În timpul Sfintei Liturghii a fost oficiată Slujba Parastasului pentru profesorii și cursanții trecuți la Domnul în acest sfert de secol, informează site-ul oficial al Eparhiei.preoti 3La finalul slujbei a fost săvârșită o slujbă de Te-Deum pentru darurile revărsate asupra absolvenților în cei 25 de ani de la absolvire.
Momentul aniversar a continuat în Aula Mitropolit Ioan Mețianu unde a avut loc „strigărea” catalogului. preoti 4Fiecare absolvent a răspuns „prezent” și a prezentat celor de față împlinirile în sfertul de secol care a trecut.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu