Ora de Sibiu
Știri in direct

FOTO – Emoții la Catedrala din Sibiu. S-au revăzut după 25 de ani

199

Foștii studenți ai Facultății de Teologie din Sibiu s-au reîntâlnit zilele trecute în cadrul unui eveniment organizat la 25 de ani distanță după ce au absolvit instituția teologică din oraș.

Preasfințitul Părinte Iustin a oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala Mitropolitană din Sibiu cu ocazia întâlnirii de 25 de ani de la terminarea Facultății de Teologie, anunță Basilica. Din soborul slujitor a făcut parte Preasfințitul Părinte Ilarion Făgărășanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Sibiului. La slujbă au fost prezenți foștii studenți ai Facultății de Teologie Andrei Șaguna din Sibiu.În timpul Sfintei Liturghii a fost oficiată Slujba Parastasului pentru profesorii și cursanții trecuți la Domnul în acest sfert de secol, informează site-ul oficial al Eparhiei.La finalul slujbei a fost săvârșită o slujbă de Te-Deum pentru darurile revărsate asupra absolvenților în cei 25 de ani de la absolvire.
Momentul aniversar a continuat în Aula Mitropolit Ioan Mețianu unde a avut loc „strigărea” catalogului. Fiecare absolvent a răspuns „prezent” și a prezentat celor de față împlinirile în sfertul de secol care a trecut.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
kdeco.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...