FOTO – Emoții la Catedrala din Sibiu. S-au revăzut după 25 de ani

0 252

Foștii studenți ai Facultății de Teologie din Sibiu s-au reîntâlnit zilele trecute în cadrul unui eveniment organizat la 25 de ani distanță după ce au absolvit instituția teologică din oraș.

Preasfințitul Părinte Iustin a oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala Mitropolitană din Sibiu cu ocazia întâlnirii de 25 de ani de la terminarea Facultății de Teologie, anunță Basilica. Din soborul slujitor a făcut parte Preasfințitul Părinte Ilarion Făgărășanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Sibiului. La slujbă au fost prezenți foștii studenți ai Facultății de Teologie Andrei Șaguna din Sibiu.preoti 2În timpul Sfintei Liturghii a fost oficiată Slujba Parastasului pentru profesorii și cursanții trecuți la Domnul în acest sfert de secol, informează site-ul oficial al Eparhiei.preoti 3La finalul slujbei a fost săvârșită o slujbă de Te-Deum pentru darurile revărsate asupra absolvenților în cei 25 de ani de la absolvire.
Momentul aniversar a continuat în Aula Mitropolit Ioan Mețianu unde a avut loc „strigărea” catalogului. preoti 4Fiecare absolvent a răspuns „prezent” și a prezentat celor de față împlinirile în sfertul de secol care a trecut.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...