afaceristul sibian adrian tîmplaru înjunghiat într-un scandal la mamaia. a fost reținut de poliție

Stațiunea Mamaia a fost zguduită în dimineața zilei de duminică, 30 iulie, de un scandal între mai multe persoane. Totul s-a întâmplat în parcarea unui club de fițe, iar două persoane au fost înjunghiate. Unul dintre cei răniți este omul de afaceri Adrian Tîmplaru, din Sibiu.

Scandal fără precedent în ultimii ani la Mamaia. În noaptea de sâmbătă spre duminică, în parcarea din apropierea unui club poziționat în nordul stațiunii. Conform Jandarmeriei în acesta au dost implicate aproximativ zece persoane, iar două dintre ele au suferit răni prin înjunghiere și au fost transportate de urgență la Spital în Constanța. Conform Grupării de Jandarmi Mobile ”Tomis”, autorităţile au fost alertate prin numărul unic de urgenţă 112 pentru aplanarea unui conflict spontan, în apropierea unui club din nordul staţiunii Mamaia. La sosirea jandarmilor, trei dintre scandalagii, care aveau asupra lor cuţite şi agresau două persoane, au fost somaţi, imobilizaţi şi încătuşaţi, alţi cinci-şase implicaţi în conflict reuşind să fugă.
Cinci persoane au fost conduse la Poliţia Mamaia pentru continuarea cercetărilor, ei fiind acuzaţi de port ilegal de armă albă, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi vătămare corporală. Ulterior, unul dintre cei cinci suspecţi a fost dus la SCJU pentru acordarea de îngrijiri medicale, potrivit GJM ”Tomis” Constanţa.

Adrian Tîmplaru înjunghiat și reținut
Unul dintre cei implicați în scandal este sibianul Adrian Tîmplaru. Acesta a fost de altfel și înjunghiat și are o plagă la nivelul brațului drept. Tîmplaru a ajuns la spital unde a primit îngrijiri medicale, dar mai apoi a fost reținut de către polițiștii constănțeni. ”Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia i-au identificat pe V.R.-G., în vârstă de 38 de ani, din Constanța, M.A.-G., în vârstă de 22 de ani, din Constanța, G.I.-M., în vârstă de 30 de ani, din localitatea Slobozia — județul Ialomița, I.F., în vârstă de 35 de ani, din localitatea Independența — județul Călărași, S.C.-.C., în vârstă de 33 de ani, din localitatea Săveni — județul Ialomița și T.C.-A., în vârstă de 37 de ani, din municipiul Sibiu, bănuiți de comiterea faptelor”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

CITEȘTE ȘI: VIDEO – FOTO Cel mai tare restaurant românesc din Germania poartă numele Sibiului. Patron este Tîmplaru!

Prezentat cu mandat de reținere pentru 30 de zile
”Astfel, la data de 30.07.2017, ora 06.30, bărbații în cauză ar fi săvârșit faptele, pe raza stațiunii Mamaia, în urma unui conflict spontan. Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța i-au reținut pe bază de ordonanțe, pe o perioadă de 24 de ore, pe cinci dintre bărbați, urmând ca la data de 31.07.2017 să fie formulate propuneri corespunzătoare către unitatea de parchet competentă sau, după caz, Judecătoriei Constanța”, se mai arată în comunicatul IPJ Constanța.

A fost la mare
Adrian Tîmplaru a fost prezent în weekend în stațiunea de pe malul mării. De altfel Tîmplaru apare etichetat ca fiind în Mamaia, într-o fotografie ce a fost publicată și pe contul său public de Facebook, de către unul dintre prietenii săi.afaceristul sibian adrian tîmplaru înjunghiat într-un scandal la mamaia. a fost reținut de poliție
Sursa foto: Facebook / Adrian Timplaru

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Un jegai putin pe strazi pentro o peroada surta de timp….. trebuia sa il bage in mormant si facea un bine multor persoane.