Percheziții în Sibiu la dealeri auto. Au făcut contrabandă cu mașini

0 251

Polițiștii și procuroii fac mați dimineață 14 percheziții în România și Bulgaria într-un dosar cu un prejudiciu de  1.360.000 de lei. Percheziţiile din România au loc în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Ialomiţa, Galaţi şi Sibiu, fiind puse în aplicare şi 11 mandate de aducere și vizați sunt dealri auto care au făcut afaceri cu mașini importate.

„Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că în perioada decembrie 2015- martie 2016, mai multe persoane, prin intermediul unei societăţi comerciale din Bulgaria au făcut achiziţii intracomunitare de autoturisme, pe care le-ar fi comercializat, integral, pe teritoriul României, prin intermediul unor parcuri auto. Prin utilizarea societăţii comerciale din ţara vecină, suspecţii ar fi ascuns veniturile realizate din vânzare, fiind creat astfel un prejudiciu de aproximativ 1.360.000 lei”, anunţă Poliţia.
Percheziţia domicilară la sediul societăţii comerciale din Bulgaria se realizează cu sprijinul autorităţilor bulgare, în baza Legii nr. 302 / 2004 privind cooperarea judiciară internaţională în materie penală.
Persoanele identificate vor fi duse la audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice a Sectorului 2 Poliţie.
Sursa www.news.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.