timplaru 1

Adrian Tîmplaru a petrecut toată noaptea în clubul Bamboo din Mamaia. A fost prezent la ziua unui vechi prieten, însă duminică dimineață a fost implicat într-un scandal cu cuțite într-o parcare din apropierea clubului.

Adrian Tîmplaru a mers pe litoralul românesc ca să fie prezent la ziua unui vechi prieten. Surse apropiate acestuia au explicat că afaceristul sibian a petrecut toată noaptea în clubul Bamboo, lucru confirmat și de fotografiile din acest articol și de imaginile video de mai jos.
Tîmplaru și prietenii acestuia s-au simțit bine în clubul de fițe din nordul stațiunii Mamaia, însă spre dimineață în jurul orei 6.30 lucrurile s-au complicat. Tîmplaru și câțiva dintre amicii cu care a chefuit toată noaptea, au intrat într-un conflict ce a avut loc într-o parcare din apropierea clubului. A ieșit o bătaie în toată regula, iar doi dintre cei implicați s-au ales cu plăgi prin înjunghierea cu cuțite.timplaru 2Conform Grupării de Jandarmi Mobile ”Tomis”, autorităţile au fost alertate prin numărul unic de urgenţă 112 pentru aplanarea unui conflict spontan, în apropierea unui club din nordul staţiunii Mamaia. La sosirea jandarmilor, trei dintre scandalagii, care aveau asupra lor cuţite şi agresau două persoane, au fost somaţi, imobilizaţi şi încătuşaţi, alţi cinci-şase implicaţi în conflict reuşind să fugă.
VEZI ȘI: Adrian Tîmplaru înjunghiat într-un scandal la Mamaia. A fost reținut de poliție
Cinci persoane au fost conduse la Poliţia Mamaia pentru continuarea cercetărilor, ei fiind acuzaţi de port ilegal de armă albă, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi vătămare corporală. Ulterior, unul dintre cei cinci suspecţi, respectiv Adrian Tîmplaru, a fost dus la SCJU pentru acordarea de îngrijiri medicale, potrivit GJM ”Tomis” Constanţa. Tîmplaru s-a ales cu o plagă la nivelul brațului drept.

Tîmplaru și alți patru suspecți au fost reținuți de polițiștii constănțeni. (CITEȘTE DETALII AICI). Luni seară au fost prezentați Judecătoriei Constanța, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. (CITEȘTE DETALII AICI). sursa foto & video: Facebook

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu