FOTO – Unde ne bălăcim vara aceasta la Mediaș. Ce piscine și stranduri sunt deschise

Dacă vreți să scăpați de caniculă sau căutați pur și simplu un loc în care să vă răcoriți, trebuie să știți că și în Mediaș se poate face acest lucru. Iar oferta nu este deloc una de neglijat.

Puteți de exemplu să vă petreceți timpul liber alături de prieteni și familie la Complex Oasis Mediaș, un complex foarte bine pus la punct, muzică moderatără de DJ Live, jocuri cu intercțiuni, concursuri cu premii. Complexul Oasis Mediaș mai beneficează și de un teren de mini-fotbal, tenis cu piciorul, volley, castel gonfalbil, mini piscină cu bilă rotativă, de asemenea clienții mai pot juca șah, table, nu te supăra frate și alte jocuri de relaxare.

Complex Oasis Mediaș

Programul este următorul: în timpul săptămânii de la 10 la 19, iar în week-end de la 9 la 19. Prețul de intrare este de 15 lei, iar copii până în 17 ani plătesc doar 7 RON. Complexul este situat pe Strada Stadionului.

Frumos și elegant la Reya
Un alt loc bine amenajat și bine pus la punct este Reya Event Club, un complex mult mai select. Acest complex se află pe în Mediaș, pe strada Aurel Vlaicu, nr. 33. În aceea ce privește prețul de întrare, adulții plătesc 20 RON de Luni până Joi, iar în weekend prețul este de 30 RON pentru adulți. Copii care au între 7 și 14 ani vor plăți doar 10 RON de luni până joi, îar în weekend 20 de RON. Prichindeii sub 7 ani beneficează de intrare gratuită dar nu beneficează de șezlong.

Loc fain și la Binder Bubi
Pentru o zi de relaxare se mai poate opta la piscina din incinta Hotelului Binder Bubi Mediaș, situat în strada Plopului, numărul 30. Primul lucru pe care il vei remarca va fi piscina semi-olimpica, acoperita cu sticla, prin care vezi norii pufosi avansand domol pe albastrul limpede al cerului si cu peretii sai vitrati care lasa sa se intrevada frumusetea peisajului.

copiiDJHotel BinderBubijudetmediasmuzicaoasis mediaspiscinarelaxarereya event clubSibiuspaTimp Liberultima oraweekend
Comentarii (0)
Comentează