Ora de Sibiu
Știri in direct

Incendiu la un bloc turn de 80 de etaje în Dubai pentru a doua orară în doi ani

128

Torch Tower a luat foc în noaptea de joi spre vineri, iar autoritățile se chinuie să stingă incendiul. Impunătoarea clădire a mai ars și în urmă cu doi ani.

Imagini postate pe reţele de socializare surprind flăcările cuprinzând Torch Tower, arzând şi fragmente care cad, anunță News. Autorităţile au anunţat că Apărarea Civilă a ”evacuat cu succes” turnul şi că incendiul a fost controlat. Era neclar ce a provocat incendiul în acest zgârie-nori, unul dintre cele mai înalte din lume. ”Nu s-au raportat răniţi până acum în incendiul de la Torch Tower”, a anunţat biroul de presă al Guvernului.
”Operaţiuni de răcire erau în curs”, a anunţat aceeaşi sursă. Torch Tower a fost avariat într-un incendiu în 2015. Turnul a fost deschis în 2011 şi a fost cel mai înlt zgârie-nori locuit la deschidere, însă între timp a fost depăşit de alte şase clădiri.
Acest zgârie-nori este a 32-a cea mai înaltă clădire din lume, potrivit Skyscraper Centre.
În clădire se află 676 de apartamente, iar preţul unui apartament cu două dormitoare începe de la peste 500.000 de dolari. Locuitorii au acces la un garaj de opt etaje şi la o piscină care dă spre faleză.

Primește titlurile instant

Loading...

ritter.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...