PSD Sibiu își arată colții – Se cere demisia Danielei Cîmpean din fruntea CJ Sibiu

319

Social democrații s-au inflamat în urma unor reacții pe reţelele de socializare, în care președintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, ’’face afirmaţii mincinoase la adresa liderilor PSD Sibiu’’. Aceștia au trimis către mass-media un comunicat de presă în care cer demisia actualului președinte al CJ Sibiu.

Noua conducere a PSD Sibiu iese la rampă cu atacuri la adresa președintei Consiliului Județean Sibiu, deranjați fiind de câteva reacții ale acesteia în mediul on line vizavi de problema colectării deșeurilor din județul nostru.
’’Daniela Cîmpean minte când afirmă că nu a fost ascultată şi ajutată de PSD atunci când a propus modificarea Planului Naţional de Gestiune al Deșeurilor (PNGD), modificare ce se referă la construcţia în Sibiu a unei staţii de tratare a deşeurilor. PSD Sibiu are tot interesul să susţină modificarea PNGD, mai ales că acest lucru ar presupune ca întreg sistemul de gestiune al deşeurilor să se desfăşoare pe raza judeţului Sibiu şi astfel costurile suportate de sibieni să fie mult mai mici. Tocmai de aceea au avut loc două întâlniri în care a fost dezbătuta această problemă. Prima a fost o întrevedere între Daniela Cîmpean şi preşedintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, în care cel din urmă a asigurat-o de tot sprijinul şi a participat mai apoi şi la cea de-a doua întâlnire care a avut loc la Ministerului Mediului şi unde a fost prezent şi un reprezentant legal al C.J. Sibiu. În urma discuţiilor de la Minister au fost date asigurări că înainte de avizarea PNGD va fi integrată propunerea venită din partea reprezentanţilor sibieni. În acest sens a fost înaintat un răspuns în scris către C.J. Sibiu din partea Ministerului Mediului. (…) bogdan trif horatiu marinUrmare a faptului că Daniela Cîmpean a susţinut interesele comunităţii din Alba în detrimentul celei din Sibiu, a minţit pentru a-şi face campanie electorală, a refuzat să mărească salariile angajaţilor din Consiliul Judetean şi ale celor din structurile din subordinea sa, în conformitate cu prevederile legale, iar realizările sale la un an de la preluarea mandatului sunt submediocre, PSD Sibiu îi cere DEMISIA din funcţia de preşedinte al C.J. Sibiu’’, spun cei de la PSD Sibiu într-un lung comunicat de presă remis către Ora de Sibiu, comunicat din care v-am redat mai sus părțile să zicem importante.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.