trei transferuri noi la csu. sibiul a mai adus un american în lot

CSU Sibiu este aproape de finalizarea achiziției de noi jucători în lotul lui Dan Fleșeriu. Universitarii au parafat trei transferuri în aceste zile. Este vorba de americanul Kinnard Lawrence și românii Wilhelm Brosser și Andrei Ene.

BC CSU Sibiu își completează lotul pentru sezonul competițional 2017/2018, cu un trei noi jucători. Americanul Lawrence Kinnard vine din Finlanda, acolo unde a jucat sezonul trecut pentru echipa Lapuan Korikobrat. Alături de el, în lotul echipei noastre se vor regăsi și Wilhelm Brosser și Andrei Ene.
Kinnard, jucătorul american, născut pe 8 iulie 1986, măsoară 2,03 m și joacă poziția 4. Ultimele două sezoane și le-a petrecut în Finlanda, dar a mai jucat și în Polonia. În sezonul trecut a jucat în medie 25 de minute și a avut medii statistice de 9,7 puncte, 5 recuperări.
Wilhelm Brosser vine de la U-BT Cluj Napoca, măsoară 1,98m, este născut în 1996 și va fi unul dintre jucătorii pe care se va baza echipa noastră, în perspectiva noii reguli de joc ce prevede un jucător român, sub 23 de ani, pe parchet, în primul sfert de joc.trei transferuri noi la csu. sibiul a mai adus un american în lot
Andrei Ene este, de asemenea, un jucător român cu potențial, ce măsoară 2,02m și este născut în 1995. A jucat ultimii ani la Ploiești.
”În acest moment, lotul pentru noul sezon este conturat în proporție de 80-90 %. Staff-ul tehnic urmează să se decidă asupra ultimilor jucători care vor face parte din echipă. Programul presezonului este finalizat și va cuprinde partide de pregătire în compania unor adversari puternici. Evident, reunirea echipei va înregistra unele absențe, motivate de prezența sportivilor noștri la loturile naționale. Vorbim de Radu Paliciuc, care se află în pregătire cu lotul național în perspectiva Eurobaschet-ului, dar și Dragoș Gheorghe, Mirel Dragoste si Willy Brosser, cei care participă la Universiada de la Taipei, și care vor veni la Sibiu la începutul lunii septembrie””, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu