Începe ”Sibiul de Odinioară” – Miniparc de distracții și multe surprize și pentru copii

0 278

Ediția a IV-a a evenimentului ”Sibiul de Odinioară”, nu înseamnă numai concerte de top. Părinții trebuie să își aducă neapărat copiii în 19-20 august în Pădurea Dumbrava – Camping, pentru că organizatorii au pregătit multe surprize și pentru cei mici.

Pe lângă concertele de sâmbătă, 19 august, cu Wild Child, Onenightstand, Talisman, Antract și Timpuri Noi, și cele din 20 august cu Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Vasile Șeicaru și Victor Socaciu, în Pădurea Dumbrava se întâmplă și multe alte lucruri frumoase.
Cei mici sunt așteptați aici cu multe suprize și zone de distracție dedicate lor. Festivalul Sibiul de Odinioară acordă în continuare o mare atenție celor mici. În premieră în acest an, un mini-parc de distracții cu multe surpize va fi amenajat pe o suprafață generoasă chiar în arealul locației din Pădurea Dumbrava – Camping. Topogane, saltele de baby-jumping, piscine cu bile uriașe și multe alte instalații de distracție sunt la dispoziția copiilor la ”Sibiul de Odinioară’’.

Jocurile de altădată și ateliere distractive în zona FUN
În Pădurea Dumbrava – Camping copiii se pot distra și în cadrul atelierelor de creativitate. Vorbim de activități distractive și concursuri sportive coordonate de cei de la Serious Fun, așa că nu aveți niciun motiv să îi lăsați acasă pe cei mici.
În cadrul atelierelor de creativitate copiii vor putea să își la încercare imaginația și creativitatea și să confecționeze emoticoane, personaje din povesti din hârtie. Cei mai iscusiți maeștri pot incerca tehnica quilling sau fimo. Cei mai rabdatori copiii isi pot incerca creativitatea la tablourile cu semințe.copii 1
În zona FUN, ne distram, ne intrecem in competitii distractive, atat copiii cat si parintii si bunicii sunt pusi in situatii amuzante! Bunicii curata ceapa, taticii cara cartofii cu roaba, iar mamiciile isi vor arata talentul de bune gospodine la spalat tricouri cu sapun de casa. Copiii vor descoperi jocurile copilariei confectionand tuburi cu cornete, vor deveni vanatori la “ratele si vantatorii” si se vor distra la jocurile cu apa. Restul de jocuri și surpize le descoperiți chiar la fața locului în 19 și 20 august.

Concerte de top cu artiști de excepție
„Sibiul de Odinioară”, aduce și în acest an pe scenă o parte a generației de aur a muzicii românești. Prima zi este dedicată rock-ului vechi, iar pe scenă vor fi trupe îndrăgite care dealungul timpului au lansat piese ce încă mai sunt fredonate cu plăcere și în ziua de azi. Astfel sâmbătă îi avem pe scenă în recital pe cei de la Talisman, Timpuri Noi și Antract, iar în deschidere vor concerta două trupe locale de mare perspectivă, Wild Child și Onenightstand.

Te așteptăm pe 19 și 20 august la Sibiul de Odinioară 2017 – Ediția a IV-a. Concerte de top și multe alte surprize! Detalii la link-ul http://dlvr.it/PZ522F

Publicată de Ora de Sibiu pe Luni, 7 august 2017

Cea de a II-a zi de la Sibiul de Odinioară este dedicată în premieră în întregime muzicii folk. Astfel iubitorii acestui gen muzical se vor bucura de recitaluri cu Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Vasile Șeicaru și Victor Socaciu. Cei patru mari artiști vor aduce în fața publicului piesele ce i-au făcut celebrii dealungul timpului și promit o seară de neuitat pentru cei ce vor fi în locație pe 20 august. Intrarea la eveniment este liberă!

Gastronomie locală, bere rece și spriț de vară
Zona de food va fi revigorată în acest an, iar cei ce vin la concerte sau să se recreeze vor avea parte de noi surprize culinare. Din meniu nu vor lipsi deja tradiționalele grătare cu mâncare tip grill, dar și alte mâncăruri specifice Sibiului de Odinioară. Sunteți așteptați bineînțeles și cu multă bere rece, sucuri răcoritoare, dar și cu vinuri de casă și delicioase sprițuri de vară ce vor fi preparate într-un bar special amenajat.Sibiul de Odinioara 5
„Sibiul de odinioară” este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu organizată de Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects. Parteneri principali: Magnolia Residence, Iello. Parteneri Media Principali: ORA DE SIBIU, PRO FM. Parteneri eveniment: Serious FUN, Casa de Cultură a Muncipiului Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...