tren

Tragedie fără margini petrecută joi dimineață în județul Ilfov. O femeie și cei trei copii ai săi au fost spulberați de un tren. Aceasta a lăsat în urma sa un bilet de adio.

Patru persoane – o femeie şi cei trei copii ai ei – au murit după ce au fost lovite de un tren interregio care circula pe magistrala 800 Bucureşti – Constanţa, între localităţile ilfovene Pasărea şi Brăneşti. Femeia era însărcinată şi a lăsat şi un bilet de adio în care scria că îi pare rău şi că nu mai poate suporta. Mecanicul trenului implicat în accident spune că femeia şi copiii au ieşti brusc din pădure şi s-au aruncat în faţa locomotivei. Mama tinerei le-a declarat anchetatorilor că fiica sa suferea de depresie, fiind internată de mai multe ori. Ministrul Transpturilor, Răzvan Cuc, a decis formarea unei celule de criză după accidentul feroviar.
Femeia care s-a aruncat în faţa trenului, împreună cu cele trei fetiţe ale sale, în zona comunei ilfovene Brăneşti, a vrut să divorţeze de soţul său, care era foarte gelos, însă a renunţat la acţiunea de divorţ pe care o intentase în urmă cu câţiva ani, susţin surse din rândul poliţiei.
Alexandra Braunstein, femeia de 30 de ani care s-a aruncat în faţa trenului împreună cu cele trei fetiţe ale ei – Georgiana Mihaela, în vârstă de zece ani, Ana Maria, de opt ani, şi Andreea Nicoleta, în vârstă de trei ani – era însărcinată, iar anchetatorii au găsit la locul accidentului un bilet de adio în care aceasta spunea că regretă gestul şi menţiona că nu îşi doreşte şi cel de-al patrulea copil, că nu mai suportă modul său de viaţă, fiind bolnavă şi că nu vrea ca fetiţele să sufere aşa cum suferă ea.
Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, femeia a intentat divorţ în anul 2009 din cauza soţului său, care era foarte gelos, însă a renunţat la acţiune.

Femeia locuia împreună cu soţul său şi cu cei trei copii în Sectorul 5 al Capitalei, iar duminică au vizitat-o pe mama acesteia, în Brăneşti. În aceeaşi zi, soţul femeii s-a întors în Bucureşti, iar ea a rămas acolo.

Comentariul meu

Lasă un răspuns