Weekend cu super concerte și evenimente faine la Sibiu. Sibiul de Odinioară este cap de afiș

0 199

În acest week-end petrecem ca odinioară, dar putem merge și la petreceri în club, să vedem curse de mașini sau să cumpărăm obiecte handmade. Depinde de fiecare cum dorește să petreacă acest final de săptămână, pentru că oferte sunt pentru toate gusturile. De departe însă Festivalul ”Sibiul de Odinioară” este cap de afiș pentru evenimentele din acest weekend.

Sibiul de odinioară cu concerte și multe surprize în Pădurea Dumbrava
Pe lângă concertele de sâmbătă, 19 august, cu Wild Child, Onenightstand, Talisman, Antract și Timpuri Noi, și cele din 20 august cu Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Vasile Șeicaru și Victor Socaciu, în Pădurea Dumbrava se întâmplă și multe alte lucruri frumoase.
Cei mici sunt așteptați aici cu multe surprize și zone de distracție dedicate lor.copii 2 Festivalul Sibiul de Odinioară acordă în continuare o mare atenție celor mici. În premieră în acest an, un mini-parc de distracții cu multe surpize va fi amenajat pe o suprafață generoasă chiar în arealul locației din Pădurea Dumbrava – Camping.

Pe 19 și 20 august te așteptăm la Sibiul De Odinioara. Concerte de top și multe alte surprize în Pădurea Dumbrava – Camping la Sibiul de Odinioară 2017 – Ediția a IV-a! Detalii la link-ul http://dlvr.it/PZ522F

Publicată de Ora de Sibiu pe Miercuri, 16 august 2017

Topogane, saltele de baby-jumping, piscine cu bile uriașe și multe alte instalații de distracție sunt la dispoziția copiilor la ”Sibiul de Odinioară’’. Programul îl vedeți aici, și pentru a ști ce s-a pregătit și celor mici, citiți aici.

Super petreceri în Cotton Pub
Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866. Nici terasa pub-ului nu rămâne în liniște, pentru că vineri și sâmbătă e petrecere cu DJ Rareș.ursus cotton.jpg 2

Sâmbătă, Parcul sub Arini se transformă într-un mic orășel al animalelor. Evenimentul este dedicat celor mici, și de ce trebuie neapărat să îi duceți acolo, citiți aici.

Festivalul handmade Creative Buzz umple Piața Mică de vineri până duminică. Veți găsi multe lucruri frumoase, așa că citiți aici detalii și mergeți acolo.

Prima ediție a Beach Football Challenge va începe vineri în Piața Teatrului și se va încheia duminică. Ce au pregătit organizatorii aflați de aici.

Dacă un concert de muzică sacră este pe placul vostru, atunci aveți ocazia să îl ascultați sâmbătă și duminică, în două locații. Despre eveniment citiți aici.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...