Explozia care a salvat probabil sute de vieți în Barcelona. Planul atentatului era altul

0 214

Poliția catalană anchetează explozia unei case din Alcanar, petrecută joi după amiază, cu o oră înainte de atentatul din Barcelona, care este în strânsă legătură cu acesta.

Explozia ar fi provocat declanșarea atacului din Barcelona, teroriștii fiind speriați că vor fi identificați înainte de a mai putea comite vreun atentat. Între ruinele casei distrusă de două explozii cauzate de o acumulare de gaz, Poliția a descoperit indicii care conduc la concluzia că aici se adăpostea o celulp teroristă care plănuia un atac de mare amploare, probabil cu mașini capcană, care ar fi putut lăsa mult mai multe victime decât au fost în parcursul furgonetei pe Ramblas din Barcelona.

Atentatele din Barcelona
1 din 2
casa distrusa din Alcanar
Nu a mai rămas nimic în picioare din casa ăn care au fost plănuite atentatele.

Poliția crede că primul plan al atentatului, care nu a mai putut fi pus în practică, a fost pus la cale în casa distrusă din Alcanar, deoarece aici au fost descoperiți explozibili artizanali și multe butelii cu gaz. Printre ruine au fost descoperite rămășițele unei persoane care a fost sfârtecată de explozie, alte șapte fiind rănite. Dintre acestea, cel puțin una este implicată în atentate.

explozie alcanar 1
Un bărbat a surprins în fotografii a doua explozie produsă în casa din Alcanar, din cauza unei acumulări de gaze. Acesta fotografia altceva când explozia s-a produs la 16.47, ora Europei de Vest
Sursa La Vanguardia

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...