S-au ales firmele care vor întreține și reparațiile străzilor din Sibiu pentru următorii trei ani

0 119

În urma unei proceduri de achiziție publică, Primăria Sibiu a semnat în această săptămână acordul cadru pentru întreținerea și reparațiile străziilor din muncipiul Sibiu pentru următorii trei ani.

Acordul s-a semnat cu doi operatori economici, așa cum permite legislația în cazul acestui tip de contractare: SC Terra Building SRL și SC Comtram SA. Printre lucrările incluse în acest acord cadru se numără și reparațiile la straturile de bază ale străzilor, repararea trotuarelor, a bordurilor și a pavajelor din piatră cubică sau piatră de râu, repararea pavajelor din parcările amenajate cu grile înierbate, întreținerea străzilor de pământ rămase în Sibiu, precum și aducerea la cotă a gurilor de canal și de scurgere.
Valoarea maximă estimată pentru efectuarea reparațiilor și asigurarea întreținerii străzilor din municipiul Sibiu pe parcursul celor trei ani este de 25,1 milioane lei, dar plățile se vor face în funcție de lucrările efectiv realizate și acceptate de către Primăria Sibiu din punctul de vedere al calității.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.