Ora de Sibiu
Știri în direct

FOTO A fost o primă zi magică la Sibiul de Odinioară. Hai și duminică în Pădurea Dumbrava!

0 126

Prima zi de la cea de a IV-a ediție de la Sibiul de Odinioară a fost un adevărat succes. Mii de oameni s-au distrat și au cântat refrenele celor de la Talisman, Antract, Timpuri Noi, Wild Child și Onenightstand. Duminică pe scenă vor urca Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Vasile Șeicaru și Victor Socaciu.

Vremea frumoasă și atmosfera unică oferită de locația festivalului Sibiul de Odinioară i-a determinat pe sibieni să aleagă Pădurea Dumbrava – Camping pentru a petrece o după amiază și o seară ca altădată.
Și cei mici au fost răsfățați cu multe surprize în mini-parcul de distracții și zona FUN amenajată special pentru ei.
Line-up-ul de excepție de la concerte a atras și el mii de sibieni. Piesele celor de la Talisman, Antract, Timpuri Noi, au fost fredonate de public alături de artiști, asta după ce ’’încălzirea’’ s-a făcut numai bine cu Wild Child și Onenightstand.
Unde mai pui că berea rece a fost la discreție, așa că ’’mix-ul’’ locație faină – concerte de top – bere rece – mâncare bună, a fost unul mai mult decât perfect.

Credit foto: Alexandru CismaruPhotography

Posted by Sibiul De Odinioara on 19 August 2017

Duminică se anunță încă o zi magică
Sibiul de Odinioară este și duminică o alegere bună pentru o zi frumoasă în natură. Dacă mergeți în Pădurea Dumbrava Camping, atunci trebuie să vă aduceț Pe copii îi așteaptă un super mini parc de distracții și o zonă de ateliere de creație și joacă, berea rece este din belșug pentru adulți, iar mâncarea sfârăie deja pe grătate. Duminică după amiază sunt programate și concerte de muzică folk cu Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Vasile Șeicaru și Victor Socaciu. Cei patru mari artiști vor aduce în fața publicului piesele ce i-au făcut celebrii dealungul timpului și promit o seară de neuitat pentru cei ce vor fi în locație pe 20 august. Intrarea la eveniment este liberă! Mai jos urmăriți o galerie foto de la concertele din prima zi!

Credit foto: Alexandru CismaruPhotography

Posted by Sibiul De Odinioara on 20 August 2017

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Loading...