Ministerul Educației a scos la concurs postul de Inspector General Școlar al lui Firu la ISJ Sibiu

0 550

Pe site-ul oficial al Ministerului Educației Naționale a fost publicat luni un anunț prin care se spune că se va face o selecție pentru ocuparea a nu mai puțin de 14 funcții vacante de inspector școlar general. Unul din posturi este cel al lui Ștefan Firu de la conducerea ISJ Sibiu.

Ministerul Educației Naționale a anunțat luni organizarea unei selecții pentru ocuparea a 14 funcții vacante de inspector școlar general din inspectoratele școlare județene Arad, Brăila, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Ialomița, Ilfov, Mehedinți, Mureș, Olt, Sibiu, Tulcea, Vrancea și a unei funcții temporar vacante de inspector școlar general la ISJ Brașov. Potrivit unui anunț publicat pe site-ul MEN, se va face selecție și pentru ocuparea a 12 funcții vacante de inspector școlar general adjunct din inspectoratele școlare județene Alba-1, Arad-1, Botoșani-1, Gorj-1, Giurgiu-1, Harghita-1, Mureș-1, Olt-2, Teleorman-1, Tulcea-1 și Vrancea-1 dar și pentru ocuparea a 2 funcții temporar vacante de inspector școlar general adjunct la ISJ Sălaj și Inspectoratul Școlar al Municipiului București.
„Funcțiile pot fi ocupate de cadre didactice care, conform prevederilor art. 260 alin. (1) din Legea educației naționale nr. 1/2011 cu modificările și completările ulterioare, îndeplinesc cumulativ următoarele condiții: sunt titulare în învățământ, au absolvit cu diplomă de licență studii universitare, au gradul didactic I sau titlul științific de doctor, sunt membre ale corpului național de experți în management educațional”, precizează MEN.
Persoanele interesate vor transmite la cabinetul ministrului Educației, prin fax la nr. 021/312.47.19 și/sau prin e-mail la cabinet@edu.gov.ro, până la data de 23 august, ora 14.00 (conform anexei nr. 19 la Metodologia-cadru privind mobilitatea personalului didactic, aprobată prin OMENCS nr. 5739/2016): Curriculum vitae din care să rezulte îndeplinirea condițiilor prevăzute la art. 260 alin. (1) din Legea educației naționale nr. 1/2011 cu modificările și completările ulterioare, o scrisoare de intenție.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...