VIDEO – Bărbatul care a luat banii din bancomat la Sibiu și i-a înapoiat de rușine scapă de dosarul penal

306

Bărbatul care în dimineața zilei de 18 mai a luat bani necuveniți eliberați de un bancomat din Terezian, nu va fi pus sub acuzare. Omul originar din Mârșa a înapoiat banii pensionarei păgubită și acesta nu va depune plângere.

În seara zilei de 22 august, în urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere video, bărbatul necunoscut a contactat victima și i-a returnat întreaga sumă de bani. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în localitatea Mârșa.
”În dosarul penal întocmit în urma plângerii depuse de victimă și în care s-au efectuat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, a intervenit împăcarea părților astfel încât bărbatul nu va mai răspunde penal pentru fapta săvârșită”, spun cei de la IPJ Sibiu.
VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL ÎN CARE BĂRBATUL IA BANII DIN BANCOMAT
Imaginile prezentate de Ora de Sibiu și povestea femeii care a rămas fără bani în 18 mai, după ce a încercat să retragă de pe card suma de 2.500 de lei la bancomatul BRD din Terezian, l-au determinat pe cel ce i-a găsit să meargă personal și să îi înapoieze Doinei Moldovan. ”Vă mulțumesc pentru ajutor. Omul a citit articolul la dumneavoastră pe site și a venit personal și mi-a înapoiat suma. Explicația lui a fost că l-au tentat banii și nu s-a gândit că sunt camere video acolo”, ne-a transmis Doina Moldovan. Reamintim că IPJ Sibiu a pus la dispoziția presei imaginile video în care se vede cum bărbatul sustrage banii eliberați de bancomat

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.